«Μπιζάρισμα» από ΣΦΑΑ σε παίκτες και προπονητή!

15/02/2018 - 15:24

Αντίστροφα μετράνε τις μέρες οι φίλοι του Αιολικού στην Αθήνα, προκειμένου να βρεθούν το μεσημέρι της Κυριακής στο Άργος για να παρακολουθήσουν τον κρίσιμο αγώνα της ομάδας της Μυτιλήνης με αντίπαλο τον Παναργειακό (13:15).

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας επισημαίνει σε ανακοίνωσή του: «Λίγα εικοσιτετράωρα έμειναν πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Παναργειακό. Η κινητοποίησή μας συνεχίζεται κανονικά. Ευελπιστούμε ότι στο γήπεδο θα βρίσκονται πάνω από 30 άτομα, αριθμός διόλου ευκαταφρόνητος. Η τρέλα μας γι' αυτή την ομάδα δεν έχει προηγούμενο, αψηφώντας καθετί, αφήνοντας πίσω μας οικογένειες, τριήμερο, καλοπέραση για να βρεθούμε κοντά στη μεγάλη μας αγάπη, στην ΑΙΟΛΙΚΑΡΑ μας.

Η παραμονή στην κατηγορία περνάει από ο Άργος. Ζητάμε από τον κύριο Ψυρόπουλο και τους παίκτες μας, να δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο, να είναι συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Εμείς πιστεύουμε σε εσάς γι' αυτό και κάνουμε τόσα χιλιόμετρα για να είμαστε δίπλα σας, αλλά κι εσείς πρέπει να πιστέψετε στους εαυτούς σας. Ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα εκεί θα ισούται με μισή σωτηρία. Όσο για την εκδρομή, αναχωρούμε στις 10:30πμ από την Ομόνοια μπροστά στο HONDOS CENTER.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey