To «ευχαριστώ» του ΣΦΑΑ!

20/02/2018 - 13:25

Ενθουσιασμένοι είναι οι φίλοι του Αιολικού στην Αθήνα, που ταξίδεψαν στο Άργος και είδαν από κοντά τη μεγάλη νίκη της ομάδας της Μυτιλήνης επί του Παναργειακού (0-2), ευχαριστώντας ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία για την ανταπόδοση του χειροκροτήματος στη λήξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας:

«Σας ευχαριστούμε θερμά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας για τη μεγάλη χαρά που μας δώσατε, τέτοιες νίκες μας εδραιώνουν ως μεγάλη ομάδα. Σας ευχαριστούμε επίσης για το χειροκρότημα που μας προσφέρατε στο τέλος του αγώνα!

Αυτός είναι ο λαός του Αιολικού, συγκλονιστικός και ανεπανάληπτος, δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει και να ενθαρρύνει τους παίκτες, κάνοντάς τους να παίζουν στη Μυτιλήνη. Με καρδιά λεόντων και με απίστευτο πάθος τα παιδιά του κυρίου Ψυρόπουλου μας χάρισαν μια τεράστια νίκη, όμως δεν μένουμε εκεί. Ο δρόμος είναι μακρύς. Υπολείπονται ακόμη έξι τελικοί, ο κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και έχει τη δική του δυσκολία. Επόμενος σταθμός με τον Αήττητο στα Σπάτα, όπου και εκεί ο κόσμος θα δώσει το βροντερό του παρόν και θα αποτελέσει το 12ο παίκτη της ομάδας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey