Νίκη για να τελειώνει!

02/03/2018 - 15:39

Την Τριγλία Ραφήνας υποδέχεται την Κυριακή στον «Ταρλά» ο Αιολικός, στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του 7ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική. Ο κρίσιμος αγώνας στη μάχη για την παραμονή θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι.

Η ομάδα της Μυτιλήνης θέλει πάση θυσία νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνει με το «πάνω χέρι» στην υπόθεση αποφυγής του υποβιβασμού και στην προσπάθειά της αυτή θα έχει την υποστήριξη του κόσμου στο πλευρό της. Η διοίκηση έχει αποφασίσει να υπάρξει γενική είσοδος 5€ απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας και ο φίλαθλος κόσμος του Αιολικού αναμένεται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα.

Αγωνιστικά, ο Κώστας Ψυρόπουλος μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Μιχάλη Κριπιντίρη, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής μετά την αποβολή του στο Άργος. Ωστόσο αμφίβολος παραμένει ο Κώστας Κόπελας, που όλη την εβδομάδα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την τελευταία στιγμή.

Για πρώτη φορά φέτος η διαιτητική τριάδα θα είναι από τη βόρεια Ελλάδα, αφού τον αγώνα διευθύνουν οι Μπούτσικος, Τυριακίδης και Παπαδόπουλος, άπαντες του Συνδέσμου Μακεδονίας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μαχαίρας από τη Χίο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey