Πάει για αποτέλεσμα στο Κιβέρι

09/03/2018 - 15:22

Πανέτοιμος και χωρίς το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα θα ταξιδέψει ο Αιολικός στο Κιβέρι, για τον αγώνα με αντίπαλο τον τοπικό Ερμή.

Με εξαίρεση την απουσία του τιμωρημένου Στρατή Διακορώνα, ο οποίος πήρε σκόπιμα δεύτερη κίτρινη κάρτα την περασμένη Κυριακή στο ματς με την Τριγλία Ραφήνας, αφού διαφορετικά θα συμπλήρωνε επτά κίτρινες και θα απουσίασε από δύο αγώνες, ο Κώστας Ψυρόπουλος δεν αντιμετωπίζει άλλες απουσίες.

Κάθε άλλο, αφού προστίθεται στις διαθέσιμες επιλογές και ο αμυντικός Κώστας Κόπελας, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής στο προηγούμενο ματς λόγω τραυματισμού. Μάλιστα, ο έμπειρος δεξιοπόδαρος μπακ διεκδικεί και θέση στο βασικό σχήμα, αφού ο Ψυρόπουλος δείχνει να εμπιστεύεται τη σταθερότητα που επιδεικνύει στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ο αγώνας του Αιολικού με τον Ερμή Κιβερίου είναι εξαιρετικά σημαντικός και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα της Αργολίδας βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και σε πιθανή νίκη της, θα βάλει από κάτω της τον Αιολικό. Κάτι που θα προσπαθήσει να αποτρέψει με κάθε τρόπο η ομάδα της Μυτιλήνης, ώστε φεύγοντας με θετικό αποτέλεσμα από το Κιβέρι να μετρά ουσιαστικά 27 (ή και 29) πόντους, κερδίζοντας τελευταία αγωνιστική και τον ουραγό Ταμυναϊκό, εξασφαλίζοντας με άνεση και την παραμονή.

Διαιτητής του αγώνα, που θα ξεκινήσει 13:15 για συγκοινωνιακούς λόγους, ορίστηκε ο Τσουκαλάς από την Αθήνα, με βοηθούς τον Λυμπερόπουλο του ίδιου Συνδέσμου και τον Γιαννίκο (Πειραιά). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι η Ελένη Κυρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey