Και του χρόνου θα είναι ωραία!

11/03/2018 - 15:20 Τελευταία τροποποίηση στις 13/03/2018 - 18:07

Τεράστιας σημασίας νίκη κατέκτησε ο Αιολικός μέσα στην έδρα του Ερμή Κιβερίου με σκορ 0-2 και βρίσκεται έτσι αγκαλιά με την εξασφάλιση της παραμονής στη Γ' Εθνική.

Τα γκολ της μεγάλης νίκης των Μυτιληνιών, που ήταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σημείωσαν ο Λαμπράκης με μονοκόμματο σουτ στο 32ο λεπτό και ο Ποτουρίδης με σουτ στο 86ο, χαρίζοντας έτσι πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Κώστα Ψυρόπουλου. Να σημειωθεί ότι είχε και δοκάρι λίγο πριν το τέλος ο Τόλης Λαλάς, που θα μπορούσε να δώσει διαστάσεις ακόμα και διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Αιολικού μέσα στο Κιβέρι.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Κριπιντίρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα απουσιάσει από τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου την προσεχή Πέμπτη, αλλά θα είναι διαθέσιμος για το τοπικό ντέρμπι με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στον «Ταρλά».

Συνθέσεις:

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γ. Διαμαντής): Παλιγγίνης- Ζίου, Παππάς, Χατζόπουλος, Σάκουλης (70’ Γιάννος)- Μουσταφά (6’ λ.τρ. Χουσελάς), Μαρίνης, Καραγκούνης- Κουτσοδήμος, Βεζυρτζόγλου, Μπιτζής.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κ. Ψυρόπουλος): Ζαχαρής, Κεσίδης (63’ Παλαμουτσής), Κρητικός, Τάχιας, Καπταγιάννης, Κριπιντίρης, Λαλάς, Παληγεώργος, Ποτουρίδης (88’ Κουτσούμπας), Μπουρούς (74' Μιχαλάκης), Λαμπράκης (90’ Καδής)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey