Με «ενθύμιο» από το ντέρμπι ο Ποτουρίδης

21/03/2018 - 16:34 Τελευταία τροποποίηση στις 21/03/2018 - 22:16

Δεδομένη θεωρείται η απουσία του Θέμη Ποτουρίδη από το επερχόμενο ματς του Αιολικού με τον Πανθηραϊκό, μετά τον τραυματισμό που υπέστη ο νεαρός επιθετικός στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

Ο Ποτουρίδης έχει υποστεί διπλό κάταγμα στο ζυγωματικό, από μια αγκωνιά στη διάρκεια του παιχνιδιού. Έγινε μάλιστα αναγκαστική αλλαγή, με τον Βασίλη Κουτσούμπα να περνά στη θέση του.

Από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί εκτίμησαν το μέγεθος της ζημιάς και έτσι τέθηκε νοκ άουτ από την αποστολή για τη Σαντορίνη. Ο Κώστας Ψυρόπουλος ωστόσο μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του, πλην του τιμωρημένου Παληγεώργου, που συμπλήρωσε κάρτες.

Να σημειωθεί ότι ο Αιολικός, έχοντας 27 πόντους, υπολογίζει πως μπορεί να φτάσει τους 30 με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του ουραγού Ταμυναϊκού στον «Ταρλά», ωστόσο με μόλις μία ήττα στο Β' Γύρο κι αυτή από τον πρωτοπόρο Αήττητο Σπάτων, θεωρείται βέβαιο ότι θα δώσει μια ακόμα μάχη και στην έδρα του Πανθηραϊκού ώστε να τερματίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή στον 7ο Όμιλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey