Ταξίδι στη Χίο, για το Κύπελλο Ερασιτεχνών!

11/04/2011 - 19:07 Τελευταία τροποποίηση στις 11/04/2011 - 19:35

Η Δάφνη Δαφνώνα ήταν η μεγάλη νικήτρια της 1ης αγωνιστικής στην προκριματική φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αφού επιβλήθηκε στη Χίο του ΓΑΣ Αναγέννηση-Ιάλυσος με σκορ 3-1 και προκρίθηκε έτσι στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αιολικό.

Η κυπελλούχος Χίου ήταν καταιγιστική από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και προηγήθηκε με 3-0 στο ημίωρο, χάρη σε δύο γκολ του Ν.Ζαμπετάκη (5'-23') κι ένα του Σεζένια (32'). Οι Ροδίτες, το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-1 με γκολ του Αξιώτη (78'), ενώ είχαν και δοκάρι με τον Μπίνκο ο Εμιλέ.

Ο Αιολικός θα αντιμετωπίσει λοιπόν τη Δάφνη Δαφνώνα, σε αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στη Χίο στις 20 Απριλίου, με στόχο την πρόκριση στη Β' Φάση της διοργάνωσης, γλιτώνοντας έτσι το οικονομικά δυσβάσταχτο ταξίδι στη Ρόδο, σε περίπτωση που είχε προκριθεί ο Ιάλυσος.

ΔΑΦΝΗ: Μπόρσης, Ζαμπετάκης Α., Κουιμάνης (84' Μαγγανάς), Σγουράκης, Χειλάς, Πασαγιάννης, Σεζένιας, Παπαλάνης, Παπαγιάννης (62' Γιαννούδης), Ζαμπετάκης Ν. (58' Μάσκας), Σκούφαλος
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΙΑΛΥΣΟΣ: Ζουρδής, Μαλλιάκας, Λουκίσσας, Φωτείνης, Χατζημιχαήλ, Κρομμύδας, Παφιάκης (46' Στεργιόπουλος), Μπίγκο ο Εμιλέ, Σάλιβαν, Αξιώτης, Σπαρτάλης.

ΔΑΦΝΗ ΧΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Γκολ: 05' Ν. Ζαμπετάκης με σουτ, 23' Ν. Ζαμπετάκης με προβολή, 32' Σεζένιας με σουτάρα στο 'Γ' - 78' Αξιώτης με εκτέλεση φάουλ

Δοκάρια: 28' Μπίγκο ο Εμιλε με φάουλ

Διαιτητής: Δριτσάκης, Σταμάτης, Χαλβατζάκος (ΣΔ Πειραιά)

ΔΑΦΝΗ: Μπόρσης, Ζαμπετάκης Α., Κουιμάνης (84' Μαγγανάς), Σγουράκης, Χειλάς, Πασαγιάννης, Σεζένιας, Παπαλάνης, Παπαγιάννης (62' Γιαννούδης), Ζαμπετάκης Ν. (58' Μάσκας), Σκούφαλος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Ζουρδής, Μαλλιάκας, Λουκίσσας, Φωτείνης, Χατζημιχαήλ, Κρομμύδας, Παφιάκης (46' Στεργιόπουλος), Μπίγκο ο Εμιλέ, Σάλιβαν, Αξιώτης, Σπαρτάλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey