Αποκλείστηκε και μαθηματικά ο Πανναξιακός!

25/05/2015 - 21:26 Τελευταία τροποποίηση στις 25/05/2015 - 21:55

Στο χέρι του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής είναι η άνοδος στη Γ' Εθνική, μετά τη σημερινή νίκη του Κανάρη Νενήτων επί του Πανναξιακού με σκορ 4-2, αποτέλεσμα που βγάζει οριστικά εκτός διεκδίκησης του προνομιούχου εισιτηρίου τους πρωταθλητές Κυκλάδων!

Έτσι όπως διαμoρθώθηκε η βαθμολογία στο νησιωτικό όμιλο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής μεταξύ Πυθαγόρα Σάμου και Πανναξιακού, η ομάδα της Νάξου δεν έχει την παραμικρή τύχη στις ισοβαθμίες, κάτι που την καθιστά εντελώς αδιάφορη, αλλά συνάμα και καθοριστική αφού από το αν θα κερδίσει ή όχι θα εξαρτηθεί τι ακριβώς κυνηγά ο Διαγόρας στο ματς με τον Κανάρη Νενήτων στην Αγία Παρασκευή.

Για να ξεδιαλύνει το θολό τοπίο, σε περίπτωση που ο αδιάφορος Πανναξιακός δεν περάσει νικηφόρα από τη Σάμο, τότε στον Διαγόρα αρκεί απλή νίκη και με... μισό - μηδέν για να ανέβει κατηγορία! Αν τωρα οι πρωταθλητές Κυκλάδων κερδίσουν εκτός έδρας τον Πυθαγόρα, τότε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής θα χρειάζεται νίκη επί του Κανάρη αλλά με δύο γκολ διαφορά!

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος του σημερινού ματς, o Κανάρης ξεκίνησε δυναμικά και προηγήθηκε με τον Μονιάρο (27'), αλλά ο Πανναξιακός αντέδρασε άμεσα και με δύο τέρματα του Παπανικολάου (27' και 36') πήγε στα αποδύτηρια με το υπέρ του 1-2! Στην επανάληψη, οι Χιώτες κατάφεραν πολύ γρήγορα να ισοφαρίσουν σε 2-2 με τον Ζεράϊ (51'). Η συνέχεια ήταν μοιρασμένη, αλλά ο Κανάρης έδειξε πως είχε την ποιότητα να πάρει τη νίκη και με δύο γκολ των Φώρσου (76') και Κωστάλα (79') έφτασε στο 4-2 και απέκτησε μεγάλο πλεονέκτημα για την άνοδο.

Η ομάδα της Νάξου έχασε την ευκαιρία να μπει ξανά στη διεκδίκηση της ανόδου, μέσω των ισοβαθμιών και της διαφοράς των γκολ, αλλά το συτ του Παπανικολάου στο δοκάρι (84') έσβησε και μαθηματικά τις λιγοστές της ελπίδες για την εξασφάλιση της πρωτιάς.

Έτσι, ο Διαγόρας έχει την τύχη στα... πόδια του και κόντρα στον Κανάρη Νενήτων το Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής θα φορέσει τα καλά του για να υποδεχθεί τους Χιώτες, αλλά και το φίλαθλο κόσμο του νησιού, που προσδοκά να πανηγυρίσει μια ακόμα άνοδο ομάδας της Λέσβου σε εθνική κατηγορία!

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΝΑΡΗΣ: Κωττατής, Γρίγος, Κωστάλας (85' Κάργατζης), Χρουσάκης, Γιοβανάκης, Λέσι, Βαιντερλής, Μελέκος (46' Χωρεψιμάς), Ατσάλης, Μονιάρος (72' Φώρσος), Ζεράι

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κωτσαρής, Παπανικολάου, Κατσάνης, Γαλάνης (80' Καρούσης), Χαμηλοθώρης, Ευριπιώτης, Λύκα, Κούτρος, Κατσούδας (70' λ.τρ. Ντάσιος)

Βαθμολογία

  Μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ Β. Γκολ
1. Κανάρης Νενήτων Χίου 11 9-3
2. Πανναξιακός 8 9-7
3. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 8 8-6
4. Πυθαγόρας Σάμου 0 3-13

Πρόγραμμα - Αποτελέσματα:

10ος Όμιλος

1η Αγωνιστική
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Πανναξιακός 0-1
Κανάρης Νενήτων Χίου-Πυθαγόρας Σάμου 2-0

2η Αγωνιστική
Πανναξιακός-Κανάρης Νενήτων Χίου 1-1
Πυθαγόρας Σάμου-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1-3

3η Αγωνιστική
Κανάρης Νενήτων Χίου-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-0
Πανναξιακός-Πυθαγόρας Σάμου 3-0

4η Αγωνιστική
Πανναξιακός-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 2-2
Πυθαγόρας Σάμου-Κανάρης Νενήτων Χίου 0-2

5η Αγωνιστική
Κανάρης Νενήτων Χίου-Πανναξιακός 4-2
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Πυθαγόρας Σάμου 3-2

6η Αγωνιστική
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Κανάρης Νενήτων Χίου
Πυθαγόρας Σάμου-Πανναξιακός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey