Ραντεβού με την ιστορία του ο Διαγόρας!

29/05/2015 - 16:07

Όλα έτοιμα είναι στην Αγία Παρασκευή για την αυριανή αναμέτρηση, τεράστιας σημασίας, μεταξύ Διαγόρα και Κανάρη Νενήτων Χίου, που θα κρίνει και την άνοδο στη Γ' Εθνική!

Οι πρωταθλητές ΕΠΣ Λέσβου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη σπουδαία αναμέτρηση, δίχως αγωνιστικά προβλήματα. Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού επιστρέφει από τιμωρία και ο Τριλιανός.

Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν στις εξέδρες και για το λόγο αυτό πραγματοποιείται προπώληση εισιτηρίων, τα οποία έχουν μεγάλη ζήτηση. Φίλαθλοι όμως αναμένονται και από τη Χίο, για να στηρίξουν τον Κανάρη.

Ο Διαγόρας θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, όμως θα εξαρτηθεί αν θα κυνηγήσει και τα γκολ, από το αποτέλεσμα του αγώνα Πυθαγόρας - Πανναξιακός στη Σάμο. Σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Κυκλάδων δεν κερδίσουν, τότε στην ομάδα της Λέσβου αρκεί μια νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Αν ο Πανναξιακός περάσει νικηφόρα από την έδρα του Πυθαγόρα, τότε ο Διαγόρας θα θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά!

Διαιτητής ορίστηκε ο Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη (Αττικής) και τον Πάγουρα (Βοιωτίας).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey