Σε "Ταρλά" και Λουτρά ο Αίγειρος!

28/04/2016 - 16:48 Τελευταία τροποποίηση στις 28/04/2016 - 17:04

Ο Αίγειρος Μυστεγνών, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και σε επίπεδο Νομού Λέσβου, προετοιμάζεται για την έναρξη των μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", η διοίκηση των πρωταθλητών ΕΠΣΛ επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τον "Ταρλά" ως έδρα της για τους συγκεκριμένους αγώνες με αντιπάλους τους εκπροσώπους Κυκλάδων, Δωδεκανήσων και Χίου. Πριν λίγες ημέρες, ο Πρόεδρος του συλλόγου Στρατής Μπότης και ο προπονητής Θοδωρής Παπαλόπουλος βρέθηκαν στο Στάδιο Μυτιλήνης και είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Μιχάλη Ταμβακέλλη. Η συζήτηση περιστράφηκε, μετά τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση της κορυφής, γύρω από τα μπαράζ ανόδου και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Αίγειρος στον "Ταρλά". Κάτι που θα γίνει και επίσημα πράξη στους δύο εκ των τριών εντός έδρας αγώνες της ομάδας των Μυστεγνών.

Αρχικά, στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό και εν συνεχεία στην αναμέτρηση με τη Ρόδο, ο Αίγειρος θα παίξει στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ενώ ο τελευταίος αγώνας της ομάδας, στην 6η Αγωνιστική κόντρα στον Ποσειδών Καρδαμύλων θα διεξαχθεί στο ανακαινισμένο Γήπεδο Λουτρών, αφού στις 7 Ιουνίου θα φιλοξενηθεί στον "Ταρλά" ο φιλικός αγώνας των παλαιμάχων του Παλλεσβιακού με την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey