Παπαλόπουλος: «Το παλέψαμε, αλλά ήταν δύσκολο…»

16/05/2016 - 15:24 Τελευταία τροποποίηση στις 16/05/2016 - 15:36

Ο προπονητής του Αίγειρου Μυστεγνών, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη λήξη του ματς, τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, το γνωρίζαμε και είχαμε πει από την αρχή της εβδομάδας πως ο Πανθηραϊκός ήταν το φαβορί, όχι μόνο για τη νίκη, αλλά γενικά για την άνοδο. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει στη φάση του πέναλτι και το ματς να έχει πάρει διαφορετική τροπή. Βέβαια, όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται, ο Σεραφίγκος είναι ο καλύτερός μας σκόρερ, που δεν είχε αστοχήσει μέχρι σήμερα από την άσπρη βούλα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Φυσικά, ο αντίπαλος κάποιες καλές φάσεις και δύο δοκάρια, οπότε θα μπορούσε να έχει σκοράρει και δεύτερο γκολ. Για εμάς τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ πια. Ακολουθούν τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, θα τα πάρουμε ένα προς ένα και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες μας αναλογούν.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη, η παρουσία τους ήταν συγκλονιστική. Παράλληλα θέλω να πω ότι ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα, η βράβευση που μου έκανε η διοίκηση του Αίγειρου πριν από το ματς. Πάντοτε, είναι ωραίο να διαπιστώνεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν όσα έχεις προσφέρει…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey