Χωρίς άγχος στη Ρόδο ο Αίγειρος

18/05/2016 - 11:01 Τελευταία τροποποίηση στις 18/05/2016 - 12:05

Ο Αίγειρος Μυστεγνών βρίσκεται στη Ρόδο για τη σημερινή αναμέτρηση με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Πανθηραϊκό στον "Ταρλά" και με δύο ακόμα συνεχόμενα εκτός έδρας ματς να ακολουθούν, πέραν του σημερινού, ο Αίγειρος θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό, χωρίς άγχος.

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος γνωρίζει καλά πως η ομάδα του δεν ήταν φαβορί πριν την έναρξη της διαδικασίας των μπαράζ, ωστόσο όπως δήλωσε και μετά τη λήξη του κυριακάτικου αγώνα "ο Αίγειρος δεν πρόκειται να τα παρατήσει και θα διεκδικήσει στο γήπεδο με θέληση όσες ελπίδες του αναλογούν". Αναμφίβολα, ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ρόδο θα προσδώσει άλλη ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές και όπως επεσήμανε ο Χρήστος Μουτζούρης "η αλήθεια είναι πως μετά από 90 αγωνιστικά λεπτά κόντρα στον Πανθηραϊκό, δεν είδαμε τεράστιες διαφορές ως ομάδα από το μεγάλο φαβορί. Δείξαμε ανταγωνιστικοί, κοιτάμε ένα προς ένα τα παιχνίδια, πάμε στο δύσκολο ματς της Ρόδου να το παλέψουμε κι όπου βγει". 

Ο αγώνας διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου με ώρα έναρξης τις 3 το μεσημέρι. Διαιτητής ορίστηκε ο Μανούχος από την Αργολίδα, με βοηθούς τον Νενεκούμη από τον ίδιο Σύνδεσμο και τον Κωνσταντόπουλο από την Κορινθία. Παρατηρητής θα είναι ο Δωδεκανήσιος Ζαννετίδης και εδώ εγείρονται ζητήματα άνισης μεταχείρισης, αφού προχθές στη Μυτιλήνη ακόμα και ο παρατηρητής ήρθε από τον Σύνδεσμο Πειραιά, ανεβάζοντας το εξοδολόγιο διαιτησίας κοντά στις 2.000€. 

Βαθμολογία

  Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ Β. Ν.-Η.
1. Ρόδος 3 4-0
2. Πανθηραϊκός 3 2-0
3. Αίγειρος Μυστεγνών 0 0-2
4. Ποσειδώνας Καρδαμύλων 0 0-4

Δείτε τις δηλώσεις του αγώνα Αίγειρος Μυστεγνών-Πανθηραϊκός 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey