Στη Χίο για να... σπάσει το ρόδι!

22/05/2016 - 13:11

Ο Αίγειρος δίνει σήμερα το απόγευμα (17:00) τον τρίτο του αγώνα στη διαδικασία των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων.

Τόσο ο εκπρόσωπος της Λέσβου, όσο και εκείνος της Χίου, έχουν ξεκινήσει με δύο ήττες στον όμιλο του Αιγαίου, παραμένοντας στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας δίχως βαθμό. Στο άλλο ματς της ημέρας, διασταυρώνονται οι πρωτοπόροι και εκ των φαβορί για την άνοδο, Πανθηραϊκός-Ρόδος (14:30).

Για την ομάδα των Μυστεγνών η συμμετοχή σε αυτό το επίπεδο, διεκδικώντας τις όποιες ελπίδες της αναλογούν για την άνοδο στη Γ' Εθνική, αποτελεί από μόνη της ένα σημαντικό επίτευγμα. Ως προς το σημερινό ματς, αναμφίβολα οι άνθρωποι του συλλόγου επιθυμούν να εξασφαλίσουν το θετικό αποτέλεσμα στο Φαφάλειο Στάδιο Χίου, πανηγυρίζοντας έτσι τους πρώτους τους βαθμούς στη διαδικασία των μπαράζ. Ωστόσο δε λείπουν τα προβλήματα, αφού ο πρώτοες σκόρερ της ομάδας Βαγγέλης Σεραφίγκος παρέμενε αμφίβολος, μετά τον τραυματισμό και την αναγκαστική αλλαγή στη Ρόδο, με τον Θοδωρή Παπαλόπουλο να αποφασίζει την τελευταία στιγμή εάν και κατά πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί, έστω και κάποια λεπτά ως αλλαγή από τον πάγκο.

Ο αγώνας Ποσειδώνα Καρδαμύλων-Αίγειρου Μυστεγνών θα κάνει σέντρα στις 17:00. Διαιτητές ορίστηκαν οι Πόγκας, Πριόνας, Κωνστάντιος από τον Σύνδεσμο Εύβοιας.  

Βαθμολογία

  Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ Β. Ν.-Η.
1. Ρόδος 6 9-1
2. Πανθηραϊκός 6 4-0
3. Αίγειρος Μυστεγνών 0 1-7
4. Ποσειδώνας Καρδαμύλων 0 0-6

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey