Δεν πάει Σαντορίνη ο Αίγειρος...

23/05/2016 - 15:43

Στην απόφαση να μην ταξιδέψει στη Σαντορίνη για το ματς της 4ης Αγωνιστικής των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ, κατέληξε η διοίκηση του Αίγειρου Μυστεγνών, επικαλούμενη κόπωση από τα συνεχή ταξίδια και επιπρόσθετη επιβάρυνση, αφού για να μεταβεί από τη Μυτιλήνη και να επιστρέψει από τις Κυκλάδες, η αποστολή της ομάδας θα έπρεπε να μετακινηθεί με τέσσερα πλοία!

Ο Αίγειρος ενημέρωσε σήμερα την ΕΠΟ για την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τον αγώνα κόντρα στον Πανθηραϊκό, διευκρινίζοντας ωστόσο πως θα παίξει κανονικά τις επόμενες δύο αγωνιστικές εντός έδρας, με Ρόδο και Ποσειδώνα Καρδαμύλων.

Φυσικά, οι πρωταθλητές ΕΠΣ Λέσβου θα υποστούν τις ανάλογες κυρώσεις από την Ομοσπονδία, κινδυνεύοντας σύμφωνα με τον κανονισμό εκτός από τον αναμενόμενο μηδενισμό και με αφαίρεση δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, τη νέα σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, το σύστημα διεξαγωγής των μπαράζ ανόδου εκτός από εξοντωτικό αγωνιστικά, αφού οι αγώνες είναι Τετάρτη-Κυριακή και τα ταξίδια συνεχή (ειδικά στα νησιά), είναι εξοντωτικό και οικονομικά αφού μια ομάδα όπως ο Αίγειρος Μυστεγνών καλείται παρά τον ερασιτεχνικό χαρακτήρα της κατηγορίας να ξοδέψει σχεδόν 30.000€ αποκλειστικά για έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διαιτησίας. Και όλα αυτά στην Ελλάδα του 2016, όπου τα πάντα καταρρέουν... Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey