Στις 14:00 το Αίγειρος-Ρόδος

26/05/2016 - 11:25 Τελευταία τροποποίηση στις 26/05/2016 - 15:46

Αλλαγή στην ώρα έναρξης του αγώνα μεταξύ Αίγειρου Μυστεγνών και Ρόδου, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ, αποφάσισε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Μετά από αίτημα των τροπαιούχων ΕΠΣ Δωδεκανήσου, που εξασφάλισαν χθες και μαθηματικά την άνοδό τους στη Γ' Εθνική, έπειτα από τη νίκη κόντρα στον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, κάνοντας το 4 στα 4 στον όμιλο, η σέντρα του αγώνα με αντίπαλο τον πρωταθλητή ΕΠΣ Λέσβου θα γίνει στις 2 το μεσημέρι, αντί στις 5 το απόγευμα που είχε οριστεί αρχικά. Η αλλαγή συνέβη για συγκοινωνιακούς λόγους. Έδρα παραμένει το Δημοτικό Γήπεδο Λουτρών.

Ο Αίγειρος δεν έχει κίνητρο, αναφορικά με την άνοδο, μετά τα πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα, περιμένοντας παράλληλα και την απόφαση της ΕΠΟ για το γεγονός πως δεν ταξίδεψε στη Σαντορίνη για το ματς με τον Πανθηραϊκό. Σε κάθε περίπτωση όμως, θέλει τον κόσμο στο πλευρό του, αφού όπως δηλώνουν οι άνθρωποι της ομάδας θα αγωνιστούν στα εναπομείναντα ματς μέσα στη Μυτιλήνη με στόχο τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις και τη μέγιστη συγκομιδή βαθμών.

Βαθμολογία

  Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ Β. Ν.-Η.
1. Ρόδος 12 14-1
2. Πανθηραϊκός 9 7-2
3. Ποσειδώνας Καρδαμύλων 3 2-9
4. Αίγειρος Μυστεγνών 0 2-9

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey