Ρίχνει αυλαία ο Αίγειρος!

05/06/2016 - 13:25

Ολοκληρώνεται στις 4 το μεσημέρι η πορεία του Αίγειρου Μυστεγνών στα μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ, αν και δίχως βαθμολογικό κίνητρο, αφού εδώ και αρκετές ημέρες τα προνομιούχα εισιτήρια της ανόδου προς τη Γ' Εθνική έχουν καταλήξει στη Ρόδο και στον Πανθηραϊκό.

Οι πρωταθλητές ΕΠΣ Λέσβου φιλοξενούν στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, στο ματς της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής. Οι παίκτες του Θοδωρή Παπαλόπουλου επιδιώκουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στη διαδικασία αυτή, απέναντι σε μια ομάδα από την οποία είχαν ηττηθεί στη Χίο (2-1).

Ασφαλώς και η χρονιά για τον Αίγειρο Μυστεγνών μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί, αν και όλοι θα ήθελαν μια καλύτερη παρουσία στα μπαράζ. Το γεγονός και μόνο ωστόσο ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια, φτάνοντας να αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο, αποτελεί αναντίρρητα επιτυχία. 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής), Γιαννουγλίδης (Αθηνών) και Καπέτσος (Δυτ. Αττικής).

Χθες, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 6ης Αγωνιστικής, η Ρόδος κέρδισε ξανά τον Πανθηραϊκό με σκορ 2-1, έκανε το "6 στα 6" και πανηγύρισε το απόλυτο.

Βαθμολογία

  Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ ΑΓ. Β. Ν.-Η.
1. Ρόδος 6 18 19-2
2. Πανθηραϊκός 6 10 8-4
3. Ποσειδώνας Καρδαμύλων 5 4 2-10
4. Αίγειρος Μυστεγνών 5 0 2-15

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey