Από το Μόναχο στη Θερμή για τον Αίγειρο!

06/06/2016 - 13:35

Ο χθεσινός αγώνας του Αίγειρου Μυστεγνών κόντρα στον Ποσειδώνα Καρδαμύλων ήταν ιστορικός για τους πρωταθλητές ΕΠΣ Λέσβου, αφού πέτυχαν την παρθενική τους νίκη στη διαδικασία των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ. Μπορεί η άνοδος να μην επιτεύχθηκε, αλλά το επίτευγμα για την ομάδα των Μυστεγνών ήταν τεράστιο, αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν τρία χρόνια ο σύλλογος αγωνιζόταν στην Γ' Κατηγορία του νησιού.

Για τους ανθρώπους λοιπόν που είναι και από τα Μυστεγνά, ένας λόγος παραπάνω, να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση. Ειδικά, αν ζουν εκτός νησιού και έχουν τον Αίγειρο στην καρδιά τους, ως την ομάδα του χωριού τους, κουβαλώντας τις αναμνήσεις τους ακόμα και εκτός Ελλάδας.

Στο Ενωσιακό της Θερμής, ανάμεσα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα, ήταν ο Ασημάκης Χατζηνικολάου -αθλητικός δημοσιογράφος της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας- και ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου -ατζέντης FIFA-. Με καταγωγή από τα Μυστεγνά, το μόνο που μπορεί να σκεφτεί κάποιος, είναι ότι έφεραν γούρι στον Αίγειρο...  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey