Στους "εκλεκτούς" του Σίλβα για Ολλανδία ο Βούρος!

26/07/2015 - 19:35 Τελευταία τροποποίηση στις 26/07/2015 - 20:12

Ο Μάρκο Σίλβα κατέληξε στους 29 παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα μπουν στο αεροπλάνο για το Ντίσελντορφ και από εκεί θα μεταβούν στο Ερμελο της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας των "ερυθρολεύκων".

Ανάμεσά τους και ο Πραξιτέλης Βούρος, που συνεχίζει να διεκδικεί τη θέση του στους πρωταθλητές, κάνοντας μέχρι σήμερα πολύ καλές εμφανίσεις. Οι 29 "εκλεκτοί του Σίλβα είναι οι: Ρομπέρτο, Καπίνο, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Φινμπόκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτας, Χάρα, Λάτσι, Μαζουακού, Νικολάου, Πάρντο, Πουλίδο, Σαλίνο, Σάλιακας, Τσιμίκας, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ, Ομάρ, Κασάμι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης. Ουσιαστικά τα νέα ονόματα σε σχέση με αυτά που υπήρχαν στην Τουρκία είναι οι νεαροί Σάλιακας και Τσιμίκας, οι οποίοι θ' ακολουθήσουν την ομάδα και στην Ολλανδία, αλλά και ο νεοαποκτηθέντας Ισλανδός επιθετικός.

Στου Ρέντη θα μείνουν οι Κολοβός (θλάση στον δικέφαλο), Τσανδάρης (προσαγωγούς) και Μποτία (θλάση), που δε θα ακολουθήσουν την ομάδα λόγω τραυματισμού. Μαζί τους θα είναι και ο Γούτας, που συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα. Με την ομάδα δεν ταξιδεύουν, γιατί δεν υπολογίζονται οι Ολαϊτάν, Μαρτίνες, Γιαταμπαρέ και Καραμάνος, το μέλλον των οποίων θα γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες μέρες. Όσο για τον Μπενίτες, αναμένεται να ταξιδέψει στο Μεξικό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κρουζ Αζούλ, υπό τη μορφή δανεισμού.

Ο "Πράξι" βρέθηκε στη Λέσβο για το διήμερο, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε ρεπό στους παίκτες του μετά το τουρνουά στην Τουρκία, έχοντας έτσι την ευκαιρία να συναντήσει την οικογένειά του, αλλά και φίλους, πριν επιστρέψει στις προπονήσεις και στη σκληρή δουλειά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey