Κυπελλούχος Ερασιτεχνών ο Πετρουζέλλης!

21/05/2016 - 21:27 Τελευταία τροποποίηση στις 21/05/2016 - 21:52

Την πιο σημαντική σελίδα της ιστορίας της έγραψε το απόγευμα η Πύδνα Κίτρους, κατακτώντας το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας στο Γήπεδο Περιστερίου, ζώντας πραγματικά ονειρικές στιγμές στον ιστορικό θεσμό των "μικρών" του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η ομάδα της Πιερίας, με τον Μυτιληνιό Νίκο Πετρουζέλλη βασικό και αναντικατάστατο στη σύνθεσή της, επικράτησε στον τελικό του Ιάλυσο, ο οποίος είχε αποκλείσει τον Αιολικό στα πρώτα στάδια της φετινής διοργάνωσης. Να σημειωθεί ότι προπονητής της Πύδνας είναι ένας ακόμα παλιός γνώριμος, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αιολικού Απόστολος Στύλος! Ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών κρίθηκε από το χτύπημα φάουλ του Ραπτόπουλου στις καθυστερήσεις, γκολ που χάρισε και το τρόπαιο.

Σε δηλώσεις του στο "SL" ο Νίκος Πετρουζέλλης τόνισε: "Είναι μια μεγάλη μέρα για το σύλλογο, ήμασταν καλύτεροι και κατακτήσαμε δίκαια το τρόπαιο. Προσωπικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος συνολικά από την παρουσία μου φέτος. Τα πάντα στην ομάδα κινούνται σε επαγγελματικά πρότυπα, υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και γενικώς η χρονιά μας ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου να αγωνιστώ εδώ..."

Με την κατάκτηση του τροπαίου, ο Πετρουζέλλης έβαλε έναν ιδανικό επίλογο σε μία εξαιρετική σεζόν για τον ίδιο, έχοντας αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με 10 γκολ για την Πύδνα Κίτρους, η οποία τερμάτισε στην 4η θέση του 2ου Ομίλου στη Γ' Εθνική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey