Επαγγελματίας στο "Τριφύλλι" ο Χατζηγιοβάννης!

25/08/2016 - 19:04 Τελευταία τροποποίηση στις 25/08/2016 - 19:13

Επτά νεαροί ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το πρωί στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ και υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια. Ανάμεσά τους και ο Μυτιληνιός μεσοεπιθετικός Τάσος Χατζηγιοβάννης!

Ο ταλαντούχος πρώην παίκτης του Οδυσσέα Ελύτη επιβραβεύθηκε για την εξέλιξη που είχε τις προηγούμενες περιόδους, αλλά και για τις εμφανίσεις του στα φιλικά προετοιμασίας, φέτος στην πρώτη ομάδα υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι, υπογράφοντας διετές επαγγελματικό συμβόλαιο με το "Τριφύλλι". 

Μια εξέλιξη ιδιαιτέρως ενθαρρυντική για έναν ποδοσφαιριστή που διέπρεψε με τη φανέλα της Μικτής ΕΠΣ Λέσβου και της Μικτής Αιγαίου, φεύγοντας αρκετά νωρίς από το νησί για να αναζητήσει την ποδοσφαιρική του τύχη σε έναν εκ των κορυφαίων συλλόγων της χώρας. 

Μαζί με τον Τάσο Χατζηγιοβάννη, επαγγελματίες έγιναν επίσης οι 98άρηδες Θεόδωρος Μίγγος (τριετές), Γιάννης Μπουζούκης (διετές), καθώς και οι 97άρηδες Σπύρος Παπανικολάου, Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Σερβιλάκης και Ανδρέας Ξηρός (μονοετές).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές Θεόδωρος Μίγγος, Γιάννης Μπουζούκης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Σπύρος Παπανικολάου, Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Σερβιλάκης και Ανδρέας Ξηρός, υπέγραψαν σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα. Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχίες με τον Σύλλογο".

Φωτογραφία | pao.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey