Ξάνθη: Ένα αρνητικό σερί με αρχή και τέλος την ΑΕΛΚ

01/12/2016 - 17:41

Από τα... περίεργα που συμβαίνουν καμιά φορά στο χώρο του αθλητισμού είναι τα μεγάλα σερί, ειδικά όταν ξεκινούν και τελειώνουν απέναντι στην ίδια ομάδα. Ένα τέτοιο βίωσε τους τελευταίους μήνες η Ξάνθη, με κοινό παρονομαστή την ομάδα της Καλλονής...

Τελευταία φορά που οι Ακρίτες είχαν νικήσει στην έδρα τους ήταν στις 21 Φεβρουαρίου, για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό (1-0). Την αμέσως επόμενη Κυριακή, η Ξάνθη είχε φιλοξενήσει την ΑΕΛΚ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα (0-0), στο πλαίσιο της Super League. Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτέλεσε την αρχή ενός πολύ μεγάλου αρνητικού σερί για την ομάδα της Θράκης, που έκανε εννέα μήνες σχεδόν να πανηγυρίσει νίκη στο γήπεδό της, συμπεριλαμβανομένης βέβαια και της διακοπής του καλοκαιριού. 

Τελικά, ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών έκλεισε κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Την ΑΕΛΚ. Η Ξάνθη επικράτησε σήμερα των Καλλονιατών για το Κύπελλο Ελλάδας (3-1) και επέστρεψε στις νίκες εντός έδρας μετά από συνεχόμενες αποτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey