Πήρε χρόνο ο Χατζηγιοβάννης με Κισσαμικό [vid]

12/01/2017 - 21:26 Τελευταία τροποποίηση στις 12/01/2017 - 22:06

Για 15 λεπτά αγωνίστηκε περίπου ο Τάσος Χατζηγιοβάννης στο σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με τον Κισσαμικό, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το "τριφύλλι" επικράτησε εύκολα με σκορ 3-0 στο Γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης", με αρκετά πρόσωπα στην 11άδα που δεν είχαν αγωνιστεί ιδιαίτερα στα επίσημα ματς. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο και τον Μυτιληνιό ποδοσφαιριστή, συγκεκριμένα στο 76ο λεπτό. Ο Χατζηγιοβάννης αντικατέστησε τον Βιγιαφάνες, αμέσως μετά το δεύτερο γκολ των "πρασίνων" και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την πέρασε με τον ώμο κάτω από τα πόδια του αντιπάλου του, σουτάροντας με το αριστερό λίγο άουτ! Στο 84' ωστόσο αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, τραβώντας από τη φανέλα τον Τσοντάκη.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης πήρε τις πρώτες του ευκαιρίες επί θητείας Στραματσόνι στον πάγκο, ωστόσο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει εντυπωσιασμένος από το ταλέντο του νεαρού μεσοεπιθετικού, ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε διετές επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Δείτε την ευκαιρία του Τάσου Χατζηγιοβάννη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey