Έκοψαν την πίτα τους οι παλαίμαχοι του "Παλλέ"

14/02/2017 - 15:25

Μια όμορφη βραδιά, σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Παλλεσβιακού και οι οικογένειές τους, που παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου.

Ο πρόεδρος, κ. Παναγιώτης Ζορμπάς, κάνοντας τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη διεξαγωγή του σπουδαίου φιλικού με την εθνική ομάδα του Euro 2004, ως κορυφαίου αθλητικού δρώμενου για το νησί μας μέσα στο 2016, καθώς και τις ποικίλες φιλανθρωπικές δράσεις της ομάδας (μεταξύ άλλων, το φιλικό για τον Ντόρη Αραμπατζή και την κινηματογραφική προβολή για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση νεαρού, πάσχοντα συμπολίτη μας).

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για τις δράσεις που δρομολογούνται μέσα στην τρέχουσα χρονιά (φιλικά παιχνίδια φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας και τους Παλαίμαχους του Παναθηναϊκού και ό,τι άλλο προκύψει στην πορεία της χρονιάς).

Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της πίτας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το προεδρείο και τα μέλη του Δ.Σ. είχαν φροντίσει για τα πλούσια κεράσματα της βραδιάς, ενώ στους μικρά… «παλλεσβιακάκια» προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα!

Όλοι οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές και ευχήθηκαν υγεία και δημιουργική δύναμη για το 2017 και φυσικά συνέχιση των σπουδαίων αθλητικών και φιλανθρωπικών δράσεων του συλλόγου, που θα αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας και θα την υπηρετούν πάντοτε μέσα από το πρίσμα του αθλητισμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey