Τέλος ο Μανούσος από Πλατανιά!

03/05/2017 - 15:41

Παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Μανούσος από τον Πλατανιά, μετά από συνάντηση που το μεσημέρι της Τετάρτης (3/5) στα γραφεία του συλλόγου. 

Η διοίκηση της κρητικής ομάδας είχε καλέσει σε απολογία τον Μυτιληνιό επιθετικό για την απόφασή του να μιλήσει στην ιστοσελίδα sportit.gr περί των όσων καταγγέλθηκαν πως συνέβησαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο ημίχρονο της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Πλατανιάς. Ο Μανούσος είχε υποστηρίξει, μεταξύ άλλων ότι δεν υπέπεσε στην αντίληψή του βιαιοπραγία κατά των συμπαικτών του, διαψεύδοντας τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο:

"Δε συνέβη κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει στα γήπεδα. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο συμπαίκτης μου, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι μας χτύπησε κάποιος ή έστω μας ακούμπησε. Δεν γνωρίζω εάν ο συμπαίκτης μου ήταν εκεί την ώρα του ημιχρόνου ή βρισκόταν έξω από τα αποδυτήρια για προθέρμανση. Αυτό που ξέρω είναι ότι εκτός από ένταση με ύβρεις και φωνές δεν συνέβη κάτι άλλο", ανέφερε ο Γιώργος Μανούσος. Τα λεγόμενά του ωστόσο έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με την έγγραφη κατάθεση του συμπαίκτη του, ο οποίος έκανε λόγο για πρωτοφανή περιστατικά με σπρωξιές και βιαιοπραγίες κατά των παικτών του Πλατανιά, τόσο πριν ξεκινήσει το ματς, όσο και στη διάρκεια του ημιχρόνου, καταγγέλλοντας μάλιστα την παρουσία "φουσκωτών" με διακριτικά του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια. Υπενθυμίζεται ότι ο Πλατανιάς κέρδιζε στο ημίχρονο με 0-1, όμως τελικά οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν την ανατροπή, νικώντας με 2-1.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, που χειρίζεται το φάκελο της υπόθεση, κάλεσε πριν λίγες ημέρες όλους τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά για κατάθεση. Για το λόγο αυτό η διοίκηση των Χανιωτών είχε απαγορεύσει στους παίκτες της να προβούν σε οποιεσδήποτε δηλώσεις.

Ο Πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ αποφάσισε να λυθεί το συμβόλαιο του Γιώργου Μανούσου, ο οποίος να σημειωθεί ότι είχε συμφωνήσει για ένα χρόνο ακόμα με τον Πλατανιά, δηλαδή ως το καλοκαίρι του 2018.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey