Νέο τριετές ο "Πράξι" στον Ολυμπιακό!

09/06/2017 - 13:44

Το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας ανανέωσε ο Πραξιτέλης Βούρος, υπογράφοντας νέα τριετή συνεργασία.

Ο 22χρονος Μυτιληνιός αμυντικός, που αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Λεβαδειακό στο δεύτερο μισό της σεζόν, βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" αποφάσισαν να του προσφέρουν τελικά νέο συμβόλαιο, και να τον... δέσουν στο λιμάνι.

Ο Βούρος έχει συμμετάσχει σε όλες τις καλοκαιρινές προετοιμασίες των τελευταίων ετών με τον Ολυμπιακό και μάλιστα έχει πάρεις κάποια παιχνίδι τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Πέρυσι πάντως, οι σχέσεις του με την ομάδα του Πειραιά είχαν έρθει σε μερική ρήξη, χάνοντας την τεράστια ευκαιρία να παίξει ακόμα και στη βασική 11άδα, την ίδια ώρα που άλλοι νεαροί παίκτες όπως ο Ρέτσος, ο Ανδρούτσος και ο Μανθάτης, είδαν το χρόνο συμμετοχής τους να αυξάνεται θεαματικά.  

Πλέον, με δεδομένη την παραμονή του νεαρού Μυτιληνιού στο ρόστερ του Ολυμπιακού, εκείνος που θα κληθεί σύντομα να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του θα είναι ο νέος προπονητής των "ερυθρόλευκων", Μπέσνικ Χάσι, με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το αν θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός ή αν θα διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη ομάδα μέσα από την προετοιμασία. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey