Χατζηγιοβάνης: Το μεγάλο στοίχημα του Ουζουνίδη

20/07/2017 - 14:43

Σε προσωπική υπόθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη εξελίσσεται ο νεαρός Μυτιληνιός μεσοεπιθετικός Τάσος Χατζηγιοβάνης, έχοντας μια ιδιαίτερη σχέση, από την οποία προσδοκά να βγουν κερδισμένοι και οι δύο, αλλά πολύ περισσότερο ο Παναθηναϊκός!

Ο 20χρονος πρώην παίκτης του Οδυσσέα Ελύτη άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε πέρυσι, στα τελειώματα του Αντρέα Στραματσόνι, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της θητείας του Μαρίνου Ουζουνίδη στους "πράσινους", μετρώντας 15 συμμετοχές, μία εκ των οποίων μάλιστα στο Europa League απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, στο ματς της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στο Τέχελεν, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο των οδηγιών του προπονητή του, δείγμα του πόσο πολύ πιστεύει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις ικανότητές του και στα όσα μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό τη νέα περίοδο. 

Όλοι πάντως έχουν να λένε εντός του "τριφυλλιού" για το ποδοσφαιρικό θράσος που διαθέτει, περιμένοντας πλέον να προσθέσει στο παιχνίδι του καθαρό μυαλό και ουσία, ώστε να είναι αποτελεσματικός στα κρίσιμα σημεία ενός αγώνα. Σήμερα μάλιστα, στο φιλικό με την Αλκμάαρ που θα αποτελέσει τα αποκαλυπτήρια του νέου Παναθηναϊκού θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός και στο ματς της επόμενης εβδομάδας στο Europa League απέναντι στη Γιαγκελόνια ή την Καμπάλα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey