Σε αναβαθμισμένη Επιτροπή της ΕΠΟ ο Ψαρρόπουλος!

21/08/2017 - 14:33

Πολλοί μπορεί να ξαφνιάστηκαν στο άκουσμα της σύνθεσης του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μη διαβάζοντας το ονοματεπώνυμο του Σταύρου Ψαρρόπουλου πλάι στις θέσεις των Αντιπροέδρων. Ήταν λίγο-πολύ γνωστό, πως ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος είχε ζητήσει από τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση στο νέο ΔΣ, εφόσον επικρατούσε στις εκλογές και οι περισσότεροι πίστευαν πως ο ισχυρός άνδρας του λεσβιακού ποδοσφαίρου την είχε αποδεχθεί.

Τελικά, τη θέση του αναπληρωτή προέδρου κατέλαβε ο Νίκος Βακάλης, του Α’ αντιπροέδρου ο Αστέριος Αντωνίου και του Β’ αντιπροέδρου ο πρόεδρος της Super League Γεώργιος Στράτος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL" ωστόσο, αυτό μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφού πρόκειται για προσωπική επιλογή του Σταύρου Ψαρρόπουλου, ο οποίος επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά σε διαφορετικό πόστο.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες του "SL" αναφέρουν πως στο επερχόμενο πρώτο διοικητικό συμβούλιο, την ερχόμενη Πέμπτη ή την Παρασκευή, αναμένεται να δοθούν αρμοδιότητες ανά Επιτροπή στα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη της διοίκησης της ΕΠΟ. Ο Σταύρος Ψαρρόπουλος προορίζεται για την αναβαθμισμένη Επιτροπή Διοργανώσεων ΕΠΟ, η οποία περιλαμβάνει τους θεσμούς του Κυπέλλου Ελλάδας, το πρωτάθλημα Γ' Εθνικής, το Κύπελλο Ερασιτεχνών, αλλά και τις Μικτές ομάδες των Ενώσεων. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πάντως ότι είναι πιθανό, οι Μικτές ομάδες να μεταφερθούν ως αρμοδιότητα στην Επιτροπή Εθνικών ομάδων, μιας και αποτελούν ουσιαστικά πρωτάθλημα προεπιλογής για τα μικρά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. 

Εφόσον επαληθευτεί το συγκεκριμένο σενάριο, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι ο Σταύρος Ψαρρόπουλος θα έχει έναν ιδιαιτέρως αναβαθμισμένο ρόλο εντός της Ομοσπονδίας. Κι αυτό γιατί με την ανάληψη της προεδρίας μιας τέτοιας Επιτροπής, θα έχει άμεση επαφή ουσιαστικά με όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, αφού στο Κύπελλο συμμετέχουν οι ομάδες Super League και Football League, ενώ στη Γ' Εθνική σύλλογοι και από τις 53 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey