Πρόεδρος και επίσημα στην Επιτροπή Διοργανώσεων ΕΠΟ ο Ψαρρόπουλος

30/08/2017 - 14:42

Απόλυτη επιβεβαίωση του "SL" για το νέο αναβαθμισμένο ρόλο του Σταύρου Ψαρρόπουλου εντός της ΕΠΟ. Όπως είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα μας από τις 21 Αυγούστου, ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΣ Λέσβου ανέλαβε την προεδρία της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ομοσπονδίας.

Στην 7μελή Επιτροπή, ο Σταύρος Ψαρρόπουλος θα έχει ως στενούς συνεργάτες τον αναπληρωτή πρόεδρο αυτής κ. Δημητρίου και μέλη τους κ.κ. Διακοφώτη, Σιδέρη, Μπουχλαριώτη, Αυλωνίτη, Γαβριηλίδη. Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ θα έχει ως αρμοδιότητα κατά κύριο λόγο το Κύπελλο Ελλάδας, τη Γ' Εθνική και το Κύπελλο Ερασιτεχνών, ενώ σε αυτή περιλαμβάνονται επίσης οι Μικτές Ομάδες των Ενώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος επιθυμούσε αρχικά να έχει στο πλευρό του ως αντιπρόεδρο τον Σταύρο Ψαρρόπουλο, στην ηγεσία της Ομοσπονδίας, όμως έπειτα από την ευγενική άρνηση του Λέσβιου παράγοντα αποφασίστηκε να αναλάβει τη νευραλγική θέση της πιο σημαντικής Επιτροπής εντός της ΕΠΟ, σε επίπεδο αρμοδιοτήτων.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα τη συγκρότηση των επιτροπών της. Παράλληλα, αποφασίστηκε να μετατεθεί η σέντρα της Γ' Εθνικής από 17/9 στις 24/9, κάτι που διαβάσατε στο "SL" από χθες, ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί και νέα παράταση ως τις 1/10 εάν κριθεί ότι συντρέχουν λόγοι επιπλέον μετάθεσης. Ωστόσο για τον καταρτισμό των ομίλων και τη συγκρότηση τους δεν πάρθηκε κάποια απόφαση.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey