Χειρουργείται σήμερα ο Μανούσος!

07/02/2018 - 12:51

Μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς αναδεικνύεται ο Γιώργος Μανούσος, που δεν κατάφερε να χαρεί τη μεταγραφή στον εκπληκτικό φέτος Ατρόμητο του Νταμίρ Κάναντι, ταλαιπωρούμενος από τα μέση Νοέμβρη στο γόνατο.

Ο Μυτιληνιός επιθετικός είχε αποχωρήσει στις 20 Νοέμβρη τραυματίας από την προπόνηση, όταν σε μια διεκδίκηση της μπάλας αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Τότε, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και μετά από την εξέταση της στο γιατρό της ομάδας κ. Πισκοπάκη, η γνωμάτευση ανέφερε κάκωση και οίδημα στο γόνατο. Η αρχική εκτίμηση για την επιστροφή του Μανούσου στις προπονήσεις έκανε λόγο για 3 εβδομάδες. Ο Μανούσος ακολούθησε πριν τα Χριστούγεννα μέρος των προπονήσεων, ωστόσο οι ενοχλήσεις επέστρεψαν και το ιατρικό τιμ αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού, τελικά, με συντηρητική φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, οι ενοχλήσεις δεν υποχωρούσαν και ο Μανούσος βρέθηκε χθες στο νοσοκομείο για νέες εξετάσεις, που έδειξαν ολική ρήξη, πλέον, πρόσθιου χιαστού και αναγκαστικά χειρουργείο.

Σήμερα, ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και έτσι η αγωνιστική χρονιά ολοκληρώνεται εντελώς άδοξα για τον ίδιο. Πρόλαβε να αγωνιστεί σε 11 ματς με τον Ατρόμητο, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράροντας 3 γκολ. Συνολικά, έχει 320 συμμετοχές στην επαγγελματική του καριέρα και 69 γκολ.

Από το «SL» καλή επιτυχία και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα, περισσότερο υγιής από ποτέ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey