Μεγάλος κερδισμένος ο Αιολικός!

28/01/2015 - 19:44

Καλύτερη εξέλιξη δε θα μπορούσε να είχε ευχηθεί ο Αιολικός για την εμβόλιμη 15η Αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, αφού όχι μόνο κέρδισε τη Δόξα Ν. Μανωλάδας (1-0) με γκολ του Σπανού, αλλά όλοι οι έτεροι διεκδικητές της ανόδου ηττήθηκαν στα δικά τους παιχνίδια!

Στο Λουτράκι, η ομώνυμη ομάδα κατάφερε να πλήξει την ανωτερότητα του Παναργειακού στη μία και μοναδική του ευκαιρία στο ματς, με γκολ του Δημάκη στο 30', παίζοντας κλειστά στα υπόλοιπα λεπτά, το παιχνίδι δηλαδή που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν στην κατηγορία, διαθέτοντας την καλύτερη αμυντική επίδοση με μόλις τέσσερα γκολ παθητικό. Έτσι η διαφορά των "Λύκων" του Άργους από τον Αιολικό μειώθηκε στους δύο βαθμούς.

Ήττα - σοκ υπέστη ο Πανελευσινιακός στην έδρα του από τον Βύζαντα Μεαγώρων με σκορ 1-2. Η ομάδα της Ελευσίνας ήταν απογοητευτική και οι Μεγαρίτες, με φαρμακερές αντεπιθέσεις πανηγύρισαν διπλό παραμονής, στερώντας από τους γηπεδούχους να περάσουν ακόμα και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 18' ο Σιδέρης με κεφαλιά (0-1), όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Πανελευσινιακός ισοφάρισε με προβολή του Δουκάκη. Το χρυσό γκολ της νίκης για τον Βύζαντα πέτυχε στο 91' ο Ανδριανόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή!

Στην Καλαμάτα, η γηπεδούχος ομάδα είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο, καθώς και δοκάρι σε κεφαλιά του Σαλαπάτα (23'), όμως ο Παναρκαδικός "πάγωσε" το γήπεδο όχι μία αλλά δύο φορές στο τελευταίο 5λεπτο, πριν την ανάπαυλα. Αρχικά, ο Τριμόνιας με σουτ (40') έκανε το 0-2 και ακολούθως ο Μπίσσιας με κεφαλιά (44') το 0-2, που έμεινε ως το τέλος, αφού στην επανάληψη η Καλαμάτα δεν απείλησε ούτε στο ελάχιστο! Μετά το τέλος του αγώνα παραιτήθηκε ο προπονητής της "Μαύρης Θύελλας" Νίκος Κουρμπανάς δηλώνοντας: "«Εγώ φταίω, εγώ έχτισα αυτή την ομάδα, δεν τα κατάφερα, δεν μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, παραιτούμαι. Ότι και αν μου πει η διοίκηση, εγώ δεν πρόκειται ν’ αλλάξω αυτή την απόφασή μου. Λυπάμαι, έκανα όμως νομίζω ότι καλύτερο μπορούσα…».

Στο Κιβέρι, ο Ζακυνθιακός ήταν ανώτερος και πέρασε νικηφόρα από την έδρα του τοπικού Ερμή (1-2) με γκολ του Σκοζάϊ (15') και Λιβέρη (80'), αν και ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει με εκτέλεση πέναλτι του Φίλη (66’).

Τέλος, Μανδραϊκός και Αστέρας Μαγούλας έβγαλαν τα... μάτια τους μένοντας στη "λευκή" ισοπαλία (0-0) και ταυτόχρονα μακριά από τις θέσεις της σωτηρίας. Ξεκούραστα πρόσθεσε τρεις πόντους στη συγκομιδή του ο ΠΑΟ Βάρδας από την αναμέτρηση με τον ΑΟ Κύμης (3-0αα).

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey