Άνω - κάτω προπονητές και... πάγκοι!

29/01/2015 - 13:16 Τελευταία τροποποίηση στις 29/01/2015 - 13:35

Η 15η Αγωνιστική που διεξήχθη εμβόλιμα χθες Τετάρτη στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, προκάλεσε ανακατατάξεις στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας μετά τις απώλειες βαθμών που μέτρησαν.

Συσσωρευμένη γκρίνια έκανε την εμφάνισή της από χθες το βράδυ στο Άργος, με τη θέση του Τίμου Καβακά στο τιμόνο των "Λύκων" να είναι μετέωρη. Ο Παναργειακός έχει κάνει δυνατές μεταγραφές το Γενάρη, η ομάδα πέρασε νικηφόρα από τη Μυτιλήνη, αλλά κέρδισε με το ζόρι τον Μανδραϊκό (1-0), ενώ γνώρισε την ήττα στο Λουτράκι (1-0), που έβαλε ξανά στο "κόλπο" τους υπόλοιπους διεκδικητές του προνομιούχου εισιτηρίου προς τη Football League. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η δυσαρέσκεια της διοίκησης είναι έντονη και ήδη ακούγονται όχι μόνο σενάρια για την αποπομπή του, αλλά και οι πρώτοι υποψήφιοι αντικαταστάτες του, με τον Χριστόφορ Κόλα και τον Στάθη Σταθόπουλο να περιμένουν στο ακουστικό τους.

Αν στο Άργος το σκέφτονται, στην Ελευσίνα το έκαναν ήδη πράξη. Η απροσδόκητη εντός έδρας ήττα από τον Βύζαντα Μεγάρων (1-2) προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις. Ο Γιώργος Μαραντάς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανελευσινιακού, η διοίκηση του οποίου -σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας mikriliga.com- σκέφτεται να επαναφέρει στο τιμόνι τον Σταύρο Ψιμουλάκη, που έκατσε και πέρυσι στον πάγκο, γνωρίζοντας τα κατατόπια και την ομάδα.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Κουρμπανάς έδωσε την παραίτησή του στη διοίκηση της Καλαμάτας, μετά το χθεσινό κάζο της "Μαύρης Θύελλας" κόντρα στον Παναρκαδικό (0-2), γνωστοποιώντας την απόφασή του να αποχωρήσει στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου. Διακαής πόθος των διοικούντων είναι ο Ρομπέρτο Μπολάνο, όμως τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει τη δεδομένη στιγμή για τον πρώην τεχνικό της Κασσιόπης και της Ερμιονίδας.

Την ίδια ώρα στον Αιολικό, που έχει μπροστά του το αγωνιστικό ρεπό και σχεδόν δέκα ολόκληρες ημέρες προετοιμασίας εν όψει της αναμέτρησης στην έδρα της Αχαϊκής, η θέση του Βαγγέλη Γούτη παραμένει επισφαλής παρά τις δύο αγχωτικές νίκες με Αστέρα Μαγούλας, Δόξα Νέας Μανωλάδας και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey