Νέο "δωράκι" από Παναργειακό

01/02/2015 - 18:41

Μια ακόμα απρόσμενη γκέλα περίμενε τον Παναργειακό, αυτή τη φορά στην έδρα του Παναρκαδικού, μετά την ισοπαλία (1-1) στην Τρίπολη. Οι «Λύκοι» του Άργους προηγήθηκαν με γκολ του Μπελόν (58’) κι ενώ αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πότσι από το 34ο λεπτό. Όμως οι «Αρκάδες» ισοφάρισαν, με τέρμα που σημείωσε ο Κώτσιρας (71’), με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναρκαδικός θα μπορούσε να πάρει ακόμα και το τρίποντο της νίκης, αν ο Αλπίν σημάδευε σωστά στο 86ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι τέλειωσαν κι αυτοί το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπούτα (87’). Στα αξιοσημείωτα και η επιστροφή του Νίκου Χατζόπουλου στον Παναρκαδικό, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Λέσβο και τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής.

Στη Νέα Μανωλάδα, η τοπική Δόξα επικράτησε του Μανδραϊκού (2-1) χάρη στα γκολ των Νικολόπουλου (7’) και Γούρμου (26’). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προς το τέλος με απ’ ευθείας φάουλ του Τσαλμά (88’).

Στη Μαγούλα, Αστέρας και Λουτράκι «κόλλησαν» στην ισοπαλία (0-0) σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ενώ σπουδαίο «2» πανηγύρισε η Αχαϊκή μέσα στην έδρα του Ερμή Κιβερίου (1-2) με γκολ των Αποσκίτη και Κυριαζόπουλου.

Στα Μέγαρα, ο Βύζαντας έμεινε πίσω στο σκορ από τον ΠΑΟ Βάρδας μετά από το τέρμα του Μιχαλόπουλου (14’), όμως έφερε το ματς στα ίσα πριν την ανάπαυλα με γκολ του Βλάχου (38’) και ολοκλήρωσε την ανατροπή στην επανάληψη με τον Σελμανάϊ (49’). Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Σιδέρης (87’).

Τέλος η αναμέτρηση Ζακυνθιακός - Πανελευσινιακός αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών, που δεν επέτρεψαν στην αποστολή των φιλοξενούμενων να προσεγγίσει το νησί του Ιονίου. Ξεκούραστα πήρε το τρίποντο η Καλαμάτα από το ματς με τον ΑΟ Κύμης (0-3αα).

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου Ομίλου της Γ' Εθνικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey