Νικηφόρα οι πρωτοπόροι

01/03/2015 - 19:59 Τελευταία τροποποίηση στις 01/03/2015 - 20:11

Με γκολ του Κώστα Φλίγκου στο 75ο λεπτό, ο Πανελευσινιακός πήρε σπουδαία νίκη επί της Καλαμάτας, στο ντέρμπι της αγωνιστικής μπροστά σε 2.000 φιλάθλους! Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ με τον Στουρνάρα, δυνατό σουτ του οποίου στο 86’ τράνταξε το δεξί δοκάρι του Πάππου. Σταθερά στην κορυφή και ο Παναργειακός, που επιβλήθηκε του συντοπίτη Ερμή Κιβερίου με σκορ 0-1, χάρη σε γκολ του Σιμώση στο 42ο λεπτό.

Αντίθετα, απομακρύνθηκε πλέον από την πρώτη θέση του πίνακα ο Αιολικός, που υπέστη εντός έδρας ήττα από τον Παναρκαδικό, με γκολ του Κώτσιρας στο 84’, σε ένα ματς που η ομάδα της Μυτιλήνης είχε δύο δοκάρια με Μίχο (74’) και Ζαγοριανό (90’).

Στα υπόλοιπα ματς το Λουτράκι πέρασε με ανατροπή από τη Μάνδρα το Λουτράκι, νικώντας με 1-3 τον Μανδραϊκό, που προηγήθηκε με πέναλτι του Τσαλμά (15'). Οι φιλοξενούμενοι ιδοφάρισαν πριν το ημίχρονο με τον Σπέτση και πήραν προβάδισμα με τον Νώτη (78’), ενώ στις καθυστερήσεις έβαλαν και το "κερασάκι" με γκολ του Χατζηστάμου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Χρυσαφίδη (82’).

ΠΑΟ Βάρδας και Αχαϊκή έμειναν στο ισόπαλο 2-2. Οι Αχαιοί προηγήθηκαν με τον Αποσκίτη (26'), αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με δύο γκολ του Κωνσταντινίδη (48' και 62'). Η Αχαϊκή πήρε το βαθμό στο 83' με τον Γεωργίου.

Ο Ζακυνθιακός κέρδισε εντός έδρας τον Αστέρα Μαγούλας με 3-2 με χατ τρικ του Καραμαλίκη (1', 36' και 50'). Μάλιστα το σκορ άνοιξε μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο, στο πιο γρήγορο γκολ του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μάλλο (30’), μειώνοντας στο τελικό 3-2 με τον Επισκοπάκη (66').

Τέλος στα Μέγαρα, ο Βύζας πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο και μάλιστα με ανατροπή επί της Δόξας Νέας Μανωλάδας, η οποία προηγήθηκε με τον Μελετίδη (78’), αλλά δέχθηκε δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα από τον Βλάχο (85’) και τον Μητρόπουλο (90’).

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου ομίλου στη Γ' Εθνική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey