Με το... ενάμισι πόδι στη Β' η Ελευσίνα!

20/04/2015 - 10:03 Τελευταία τροποποίηση στις 20/04/2015 - 02:06

Ο Πανελευσινιακός πρόσθεσε εύκολα τρεις πόντους στη συγκομιδή του, από την αναμέτρηση με τον Μανδραϊκό (0-3αα) και σε συνδυασμό με τη νέα γκέλα του Παναργειακού, ο οποίος έμεινε στην ισοπαλία με τη Δόξα Ν. Μανωλάδας (2-2), αποσπάστηκε ακόμα περισσότερο στην κορυφή του 3ου ομίλου.

Ο «Λύκοι» του Άργους προηγήθηκαν με τον Σιμώση (21’), ωστόσο η Δόξα ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ με γκολ των Μαυρόπουλου (24’) και Νικολόπουλου (31’). Ο Παναργειακός έσωσε το βαθμό στις καθυστερήσεις με τέρμα που σημείωσε ο Λιόσης (92’).

Σπουδαίο τρίποντο κατέκτησε ο Ζακυνθιακός μέσα στην Τρίπολη, νικώντας τον Παναρκαδικό (0-1) με πανέμορφο γκολ του Πέττα (82’) μετά από ανάποδο «ψαλίδι». Ο Ερμής Κιβερίου απέσπασε βαθμό στο Λουτράκι (2-2) συνεχίζοντας να δίνει με αξιοπρέπεια τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Κάθε δικαίωμα να... ονειρεύονται διατηρούν στον Ερμή Κιβερίου, στις τάξεις του οποίου η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού συνεχίζεται με αξιοπρέπεια. Το σκορ άνοιξε ο Παπουτσής (60’) για το Λουτράκι, με τους φιλοξενούμενους αντέδρασαν άμεσα και με σκόρερ τον Κακαβά (63’) ισοφάρισαν. Οι «οράνιε» πήραν εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Χατζηστάμου (73’), για να πετύχει το τελικό 2-2 ο Φίλης στην τελευταία φάση του αγώνα. Σημειώνεται ότι το Λουτράκι αγωνίστηκε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μεσολόγγη, στα τελευταία λεπτά του ματς.

Η Αχαϊκή πήρε παλικαρίσια νίκη επί του Αστέρα Μαγούλας (1-3) με γκολ των Μητρόπουλου (11’) και Γεωργίου (37’ – 82’). Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει με τον Μιχαήλο (24’). Τέλος, ο Βύζας επικράτησε στα χαρτιά της Κύμης (0-3αα). Ρεπό είχε η Καλαμάτα.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου ομίλου στη Γ' Εθνική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey