Πάει για 10/9 η κλήρωση και 27/9 η πρεμιέρα!

04/09/2015 - 13:51 Τελευταία τροποποίηση στις 04/09/2015 - 18:07

Οι τίτλοι τέλους που έπεσαν στην πολύκροτη υπόθεση των δευτεραθλητών της περσινής Γ' Εθνικής, με το οριστικό «άκυρο» που έριξε το Διαιτητικό Δικαστήριο σε Άρη, Κηφισιά, ΑΕ Καραϊσκάκης και Παναργειακό, ανοίγει πλέον ο δρόμος για την υλοποίηση του σχεδιασμού από πλευράς Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αναφορικά με το φετινό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Γ' Εθνική αναμένεται να ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ από τις ίδιες πηγές σημειώνεται πως η κλήρωση θα γίνει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την προσεχή Πέμπτη (10/9), στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή.

Αυτή την ώρα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γ' Εθνικής της ΕΠΟ, Μιχάλης Τζανόπουλος, έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, προκειμένου να τον ενημερώσει αναλυτικά για τις εργασίες του όλο το προηγούμενο διάστημα, στα θέματα που σχετίζονται με τη νέα σεζόν. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να δοθούν στη δημοσιότητα και οι τέσσερις όμιλοι, όπως οριστικά έχει αποφασίσει η Επιτροπή να τους καταρτίσει με μοναδικές εκκρεμότητες στον 3ο και 4ο όμιλο, όπου ενδεχομένως να σημειωθούν κάποιες "τράμπες" Ενώσεων σε σχέση με πέρυσι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για τους αγώνες του Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής, περιόδου 2015-2016 θα διενεργηθεί την Πέμπτη 10/9 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey