Κέρδισε την ένσταση ο Αστέρας Αμαλιάδας

18/11/2016 - 20:05 Τελευταία τροποποίηση στις 18/11/2016 - 20:18

Νικητής στα χαρτιά (0-3αα) αναδείχθηκε ο Αστέρας Αμαλιάδας στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Αχαϊκή, στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής, μετά την εκδίκαση της ένστασης που κατέθεσε.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Αμαλιάδας διεκδίκησε δικαστικά τους τρεις χαμένους βαθμούς στην Κάτω Αχαγιά (είχε ηττηθεί με 1-0), λόγω της αντικανονικής συμμετοχής του Ντένις Μενίκου, που είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες και ήταν τιμωρημένος με ποινή μιας αγωνιστικής από την ΕΠΟ. 

Πέραν των τριών βαθμών που αλλάζουν χέρια στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, η Αχαϊκή τιμωρήθηκε και με επιπρόσθετη αφαίρεση τριών βαθμών από τον πίνακα, καθώς επίσης και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Η Π.Ε./ΕΠΟ, δέχεται την ένσταση του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. Επιβάλλει στο καθ’ ου η ένσταση σωματείο ΑΧΑΪΚΗ ΑΕ τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων των διαδίκων σωματείων που διεξήχθη στις 23-10-2016, με τέρματα 0-3 υπέρ του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ,  β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει και γ) χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου Ομίλου Γ' Εθνικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey