Έχεις το χρήμα; Ανεβαίνεις στη Football League

09/08/2017 - 20:35

Από τη Γ’ Εθνική θέλει να καλύψει το κενό της 18ης ομάδας στη Football League η ΕΠΟ. Γι’ αυτόν τον λόγο η Ομοσπονδία ενημέρωσε την Τετάρτη (9/8) τις περσινές δευτεραθλήτριες της Γ’ Εθνικής, Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης, ΑΟ Χαλκίς και Ιωνικό μέσω των τοπικών τους ΕΠΣ, για το πώς μπορούν να πάρουν το εισιτήριο για τη Β’ Εθνική.

Συγκεκριμένα, κάλεσε τις τέσσερις ομάδες μέχρι την Τετάρτη 17 Αυγούστου να προσκομίσουν στην ΕΠΟ εγγυητική επιταγή ύψους 300.000 ευρώ, ποσό που απαιτείται για την σύσταση ΠΑΕ ώστε να μπορέσει η ομάδα να παίξει στη Β’ Εθνική

Επειδή μόνο ένα εισιτήριο είναι διαθέσιμο, η ΕΠΟ αναφέρει τα πιθανά σενάρια. Εάν οι τρεις ή οι τέσσερις ομάδες καταθέσουν την εγγυητική, τότε θα γίνει κλήρωση. Αν δύο ομάδες δείξουν έμπρακτα ότι θέλουν να ανέβουν στη Football League, τότε θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ. Τέλος, αν μόνο μια ομάδα καταθέσει την εγγυητική, τότε αυτή θα πάρει και τη θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η Δόξα Δράμας ενδιαφέρεται θερμά για να ανέβει στη Football League, οι προθέσεις των ΑΕ Καραϊσκάκης και ΑΟ Χαλκίς είναι άγνωστες, ενώ στον Ιωνικό θα πρέπει να εμφανιστεί άμεσα επενδυτής για να καταφέρει να ανταπεξέλθει.

Πηγή: liganews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey