Κληρώνει με κλειδάριθμο για Αιολικό και Διαγόρα

18/09/2017 - 11:04

Η κλήρωση της Γ' Εθνικής πραγματοποιείται στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ, με τους δύο εκπροσώπους της ΕΠΣ Λέσβου, Αιολικό και Διαγόρα Αγ. Παρασκευής να περιμένουν με αγωνία να μάθουν τη σειρά των αντιπάλων τους στον αγωνιστικό μαραθώνιο της φετινής περιόδου.

Στο Γουδή βρίσκονται ο πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης και ο το μέλος του ΔΣ του Διαγόρα Παναγιώτης Ντάκος, οι οποίοι λίγο νωρίτερα κατέθεσαν αίτημα προς την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ ώστε να λάβουν κλειδάριθμο για τις εντός έδρας αναμετρήσεις τους.

Το αίτημα των δύο ομάδων της Λέσβου έγινε αποδεκτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του "SL" και έτσι δεν θα συμπίπτουν οι εντός έδρας αγώνες τους, προς όφελος των φιλάθλων του νησιού μας, που θα μπορούν κάθε Κυριακή να παρακολουθούν και Αιολικό, αλλά και Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο εκπρόσωποι της ΕΠΣΛ έχουν τοποθετηθεί στον 7ο Όμιλο της φετινής Γ' Εθνικής και θα αντιμετωπίσουν τους Αήττητο Σπάτων, Τριγλία Ραφήνας, Θύελλα Ραφήνας, Πανθηραϊκό, Παναργειακό, Ερμή Κιβερίου, Ένωση Ερμιονίδας, Χαλκίδα και Ταμυναϊκό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey