Αιολικό στη Ραφήνα και Διαγόρα στη Χαλκίδα!

17/10/2017 - 20:18 Τελευταία τροποποίηση στις 17/10/2017 - 21:15

To "SL" βρίσκεται με κάθε τρόπο κοντά στους εκπροσώπους της Λέσβου στη Γ' Εθνική, αλλά και στο φίλαθλο κοινό, που αγωνιά για τα παιχνίδια του Αιολικού και του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στο πρωτάθλημα.

Έτσι, μετά την αναμετάδοση του αγώνα στη Χαλκίδα, όπου ο Αιολικός πήρε σπουδαίο "2" κατά τη 2η Αγωνιστική, έρχονται δύο ακόμα Live Streaming μεταδόσεις, σε συνεργασία με την κορυφαία πλατφόρμα του είδους, "Telesport.gr", έχοντας εξασφαλίσει αποκλειστικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Την Κυριακή (22/10), θα μεταδοθεί ζωντανά με εικόνα και ήχο από τη Ραφήνα ο αγώνας της τοπικής Θύελλας απέναντι στον Αιολικό, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του 7ου Ομίλου, για μια ακόμα εκτός έδρας νίκη!

Δύο εβδομάδες μετά, την Κυριακή (5/11), στην οθόνη του "SL" θα κάνει ντεμπούτο ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, στην εκτός έδρας δοκιμασία του με αντίπαλο τη Χαλκίδα και στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα!

Διαφημιστείτε έξυπνα στις αποκλειστικές τηλεοπτικές μεταδόσεις του "SL" σε προνομιακές τιμές. Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα προσφερόμενα συνδυαστικά πακέτα.

Τηλέφωνο: 22510 41619 (γραμμή 2 στο τηλεφωνικό κέντρο) 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey