Μερτζάνης: «Χαίρομαι για το γκολ, περισσότερο για τη νίκη»

11/11/2017 - 14:52

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις στον 2ο Όμιλο της Γ' Εθνικής είναι ο νεανικός και πλήρως ανανεωμένος Αγροτικός Αστέρας, που έχει στις τάξεις του και τον 19χρονο Μυτιληνιό δεξιό χαφ, Γιώργο Μερτζάνη. Ο "Μέρτζα" μάλιστα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ την Τετάρτη στο 2-0 κόντρα στα Τρίκαλα Ημαθίας, πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ.

Μιλώντας στην «ΑRENA PRESS», ο νεαρός Μυτιληνιός αναφέρθηκε στο μυστικό του… ξεπετάγματος τόσο του ίδιου, όσο και της ομάδας του Ευόσμου: «Ήρθα πριν τρία χρόνια από τη Λέσβο στον Αγροτικό Αστέρα, με προτροπή του εκπροσώπου μου, Αχιλλέα Χατζηνικολάου. Πέρυσι είχα μια ατυχία με χιαστό, το ξεπέρασα και χαίρομαι για το πρώτο μου γκολ. Κυρίως, που συνδυάστηκε με νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι από το ξεκίνημα, δεν το περιμέναμε βάσει φιλικών, νεανικού ρόστερ και αρχικής δυσπιστίας.» 

Αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Γιώργος Μερτζάνης επεσήμανε: «Τα κεφάλια μένουν χαμηλά και οι στόχοι δεν αλλάζουν. Θέλουμε να τελειώσουμε γρήγορα με τη σωτηρία και να τερματίσουμε ψηλά. Γίναμε καλή ομάδα, έρχονται τα αποτελέσματα και διατηρούμε θετική αύρα στα αποδυτήρια. Ξεπερνάμε τον εαυτό και τις προσδοκίες μας και θέλουμε, με τη στήριξη του κόσμου, να έχουμε συνέχεια και διάρκεια στην υπέρβαση. Πυξίδα και πιλότος είναι το πάθος και ότι δίνουμε την ψυχή μας για τη βαριά φανέλα του Αγροτικού Αστέρα. Παίζουμε γι’ αυτή. Είμαστε σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες και μεγάλο μερίδιο στη μεταστροφή και τη μεταμόρφωσή μας έχει ο κ. Φοιρός.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey