Την Τρίτη η εκπομπή «Η μπάλα στα δίχτυα» για τη Γ' Εθνική!

11/12/2017 - 15:43

Ο παλμός της Γ’ Εθνικής θα χτυπήσει το βράδυ της Τρίτης στην τηλεοπτική εκπομπή «Η Μπάλα στα Δίχτυα», η οποία θα μεταδοθεί στις 19:00 και για μία ώρα από τη συχνότητα του Channel 9 (θέση 665 στο Cosmote TV) και σε live streaming από την ιστοσελίδα www.telesport.gr (Κανάλι LIVE 1)

Ο παρουσιαστής Τάσος Ζαφειράκης θα ξεναγήσει τους φίλους του ποδοσφαίρου στους δρόμους και τα μονοπάτια της κατηγορίας, στην οποία εκπροσωπούνται όλες οι περιοχές της Ελλάδας και φυσικά η Λέσβος, με Αιολικός και Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, με στιγμιότυπα από τα κυριότερα ματς, αναλυτικά αποτελέσματα και βαθμολογίες, καθώς και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων. Στο στούντιο μαζί του θα βρίσκεται ο προπονητής της Χαλκίδας Αντώνης Αυλωνίτης για να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αλλά και ο πρώην τεχνικός του Αιολικού Πέτρος Μίχος, ο οποίος θα σχολιάσει την επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου από τη Super League ως τη Γ’ Εθνική.

Τον παλμό της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας από τη Super League θα δώσουν οι δημοσιογράφοι Σταμάτης Βούλγαρης (ΑΕΚ), Δημήτρης Χριστοφιδέλλης (ΟΣΦΠ), Μιχάλης Μουταφίδης (ΠΑΟΚ) και Μιχάλης Κοσμετάτος (ΠΑΟ). Προτάσεις τριημέρου (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη) για το στοίχημα από τον Αργύρη Παγαρτάνη.

Η εκπομπή είναι μια παραγωγή του telesport.gr, τη δημοσιογραφική επιμέλεια και το συντονισμό της οποίας έχει η δημοσιογράφος Σοφία Λυσιόβα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey