Οικονομική ενίσχυση ΕΠΟ για Αιολικό, Διαγόρα και Αργολίδα!

02/02/2018 - 14:27 Τελευταία τροποποίηση στις 02/02/2018 - 15:32

Ο Σταύρος Ψαρρόπουλος είχε δεσμευτεί το καλοκαίρι στους δύο εκπροσώπους του νησιού για την κάλυψη των εξόδων ενός ταξιδιού στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΣ Λέσβου και Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ εισηγήθηκε, χθες Πέμπτη (1/2), το θέμα στην εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας, η οποία αποφάσισε θετικά κατά την τελευταία της συνεδρίαση. Συγκεκριμένα, τόσο ο Αιολικός που θα ταξιδέψει στο Β' Γύρο στη Σαντορίνη, όσο και ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής που αγωνίστηκε στην έδρα του Πανθηραϊκού, θα επιδοτηθούν με το ποσό των 4.000€ για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησής τους.

Όπως αποκαλύπτει το «SL», όμως, το συγκεκριμένο προνόμιο θα το λάβουν και οι τρεις ομάδες της ΕΠΣ Αργολίδας που συμμετέχουν στον 7ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Κι αυτό γιατί στη διάρκεια των συζητήσεων για τον καταρτισμό των ομίλων, υπήρχαν αντιδράσεις από τις ομάδες της Λέσβου, αλλά και της Αργολίδας, για το ταξίδι στη Σαντορίνη. Έτσι, Αιολικός και Διαγόρας θα επιδοτηθούν με ένα ποσό έως 4.000€, ανάλογα με τα έξοδα που θα παρουσιάσουν. Το ίδιο θα συμβεί και για Παναργειακό, Ερμή Κιβερίου και Ένωση Ερμιονίδας που θα λάβουν από την ΕΠΟ τα έξοδα που έκαναν για να μεταβούν στη Σαντορίνη, έως το συγκεκριμένο ποσό.

Μιλώντας στο «SL», ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος επεσήμανε: «Ήταν μια διαβεβαίωσή μου προς τα σωματεία από το καλοκαίρι, όταν συζητιόταν ο καταρτισμός των ομίλων στην ΕΠΟ, με βάση και τις συζητήσεις που είχαμε κάνει με τον υποψήφιο τότε πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. Εμείς ως ΕΠΣΛ, αλλά και η Ένωση της Αργολίδας, είχαμε εκφράσει τις αντιρρήσεις μας για το επίπονο οικονομικά ταξίδι στη Σαντορίνη. Η εκτελεστική επιτροπή έκανε δεκτή την εισήγησή μου και έτσι οι εκπρόσωποι των δύο αυτών Ενώσεων θα λάβουν αυτή την οικονομική ενίσχυση, ανάλογα με τα αποδεικτικά στοιχεία που θα παρουσιάσουν στην ΕΠΟ και πάντα μέχρι του ποσού των 4.000€.»

Σε ερώτηση για το αν αυτή η εξέλιξη μπορεί να θεωρηθεί και ως προάγγελος θετικών μηνυμάτων για την επόμενη χρονιά της Γ' Εθνικής, ο κ. Ψαρρόπουλος τόνισε: «Συζητάμε όλο αυτό το διάστημα για τη μορφή που θα έχει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Έχουμε καταθέσει ως Επιτροπή συγκεκριμένες προτάσεις για τη νέα Γ' Εθνική και ναι, μπορούμε να πούμε ότι η χθεσινή απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ πορεύεται προς αυτή την κατεύθυνση και μπορεί να θεωρηθεί για τα νησιωτικά σωματεία ως προάγγελος, όπως αναφέρατε.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey