Σάββατο ο Διαγόρας, Κυριακή ο Αιολικός

15/02/2018 - 14:03 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2018 - 15:38

Μια ημέρα νωρίτερα απ' ότι συνηθίζεται θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο η 16η Αγωνιστική του 7ου Ομίλου στη Γ' Εθνική. Αιτία, το γεγονός πως την Κυριακή λόγω Αποκριών δεν θα διεξαχθούν ματς στον όμιλο, πλην ενός.

Ο λόγος για την αναμέτρηση του Αιολικού στο Άργος, με τον τοπικό Παναργειακό, που θα κάνει σέντρα στις 13:15 της Κυριακής (18/2). Μάλιστα, οι φίλοι της ομάδας της Μυτιλήνης από την πρωτεύουσα, ετοιμάζουν εκδρομή, ώστε να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και να ενισχύσουν τους παίκτες του Κώστα Ψυρόπουλου όχι μόνο για τη διεύρυνση του αήττητου σερί που «τρέχει» ο σύλλογος, αλλά και για την επιστροφή στις νίκες μετά την ισοπαλία με τη Θύελλα Ραφήνας στον «Ταρλά». Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Γκάμαρης (Αθηνών), με βοηθούς τη Δέτση (Αθηνών) και τον Τζιλίρη (Πειραιά).

Αντίθετα, ο Διαγόρας θα υποδεχθεί στην Αγία Παρασκευή τη Χαλκίδα το Σάββατο και μάλιστα αρκετά νωρίς. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι κι αυτό γιατί ο σύλλογος της Εύβοιας θα ταξιδέψει αυθημερόν στο νησί της Λέσβου, θέλοντας να αποφύγει τη διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο. Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Ντουμιτρέσκου (Πειραιά), με βοηθούς τους Παγουρτζή και Φακρίδα του ίδιου Συνδέσμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey