Σάββατο στις 15:00 λόγω 25ης Μαρτίου!

21/03/2018 - 16:24

Η 21η Αγωνιστική του 7ου Ομίλου στη Γ' Εθνική θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/3), αφού την Κυριακή είναι η εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τη συνήθη πρακτική της, ορίζει όλα τα παιχνίδια των τριών τελευταίων αγωνιστικών με την ίδια ώρα έναρξης, από τη στιγμή που κρίνονται πολλά στη μάχη όσων ομάδων παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. 

Ο Αιολικός ταξιδεύει στη Σαντορίνη για τη συνάντηση με τον Πανθηραϊκό, που εν πολλοίς μπορεί να κρίνει και το μέλλον του Διαγόρα στην κατηγορία. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής φιλοξενεί με τη σειρά της την Τριγλία Ραφήνας, που έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες (όπως φυσικά και ο Διαγόρας με +3 πόντους από εκείνη), αλλά περιμένουν αμφότεροι συνδυαστικά αποτελέσματα στον 7ο Όμιλο κατά τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ώστε να βρεθούν πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Όλοι οι αγώνες θα κάνουν σέντρα στις 3 το μεσημέρι και στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής αναμένεται κοσμοσυρροή, ώστε να ενισχύσει τον Διαγόρα στην προσπάθεια κατάκτησης νίκης, που θα του δώσει δικαίωμα στην ελπίδα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey