Επικρίνει τη συμπεριφορά του Κάντα η Φίλια!

23/09/2016 - 12:14 Τελευταία τροποποίηση στις 23/09/2016 - 14:52

Με μια ανακοίνωση που εστάλη στο "SL", η ομάδα της Φίλιας καταγγέλλει ένα ιδιαίτερο περιστατικό, που διαδραματίστηκε στον προχθεσινό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αιγέα, στο "Μιχαλέλλειο" του Πλωμαρίου και αφορά τον διαιτητή Κάντα.

Αναλυτικά: "H ομάδα μας την Τετάρτη "ταξίδεψε" στο Πλωμάρι για να αγωνιστεί για το θεσμό του Κυπέλλου κόντρα στον ιστορικό Αιγέα. Αν και λόγω της ημέρας πολλοί ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να έρθουν, είχαμε όλη την καλή διάθεση να αγωνιστούμε και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Κάτι δυστυχώς που δεν έγινε, καθώς ο διαιτητής κ. Κάντας είχε αντίθετη άποψη, καταφέρνοντας ένα ήσυχο παιχνίδι να το τινάξει στο αέρα με τις αποφάσεις του.

Αν και το πρώτο ημίχρονο κύλησε μια χαρά, με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο 0-0, δε συνέβη το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο. Εκεί λοιπόν ο εν λόγω διαιτητής, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, άφησε ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, δημιουργώντας εκνευρισμό και ένταση στους περισσότερους παίκτες μας. Και καθώς το σκορ ήταν στο 3-0 πια στο 77', είδαμε κάτι που δεν βλέπουμε συχνά στα γήπεδα... Σε μια φάση, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χιώτης, δέχθηκε δύο σκληρά μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου, χωρίς φυσικά να σφυριχτεί καν φάουλ! Τότε, ο παίκτης μας γύρισε προς το μέρος του διαιτητή και είπε ''γιατί ρε δεν σφυρίζεις φάουλ;".

Η αντίδραση του διαιτητή ήταν κάτι παραπάνω από απαράδεκτη, καθώς πλησίασε τον παίκτη μας επιθετικά, κολλώντας τη μύτη του στο μέτωπό του, λέγοντας έντονα ''σε μένα υποδείξεις δεν θα κάνεις'. Συγχρόνως, του έδειξε την κίτρινη κάρτα εις διπλούν, αποβάλλοντας τον απ' τον αγώνα! Δυστυχώς τέτοιες συμπεριφορές από διαιτητές προς τον κάθε ποδοσφαιριστή είναι το λιγότερο απαράδεκτες και ελπίζουμε να μην επαναληφθούν ξανά, καθώς κάθε ποδοσφαιριστής όπως επίσης και κάθε σωματείο χαρακτηρίζονται από αξιοπρέπεια. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από το σεβασμό, που δείχνουμε σε όλους, 31 χρόνια τώρα.

Με εκτίμηση

Ε.Μ.Α.Σ ΦΙΛΙΑΣ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey