Ώρα τελικού!

21/02/2017 - 12:57 Τελευταία τροποποίηση στις 21/02/2017 - 15:39

Η κορύφωση του Κυπέλλου Λέσβου έρχεται αύριο το μεσημέρι στον "Ταρλά", με τη διεξαγωγή του τελικού ανάμεσα σε Διαγόρα Αγ. Παρασκευής και Αίγειρο Μυστεγνών. Μια συνάντηση, την οποία η φίλαθλη ποδοσφαιρική κοινότητα του νησιού περιμένει με ανυπομονησία.

Στις 15:30 της Τετάρτης, οι δύο ομάδες θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου Μυτιλήνης, με φόντο το τρόπαιο του Κυπελλούχου Λέσβου. Κάθε τίτλος έχει τη σημασία του και άπαντες ευελπιστούν να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, που δεν θα παραπέμπει σε τίποτα στα έκτροπα του μεταξύ τους αγώνα στον Α' Γύρο του πρωταθλήματος.

Εν όψει του τελικού, το "SL" μίλησε με τους δύο προπονητές, αλλά και με παράγοντες των δύο φιναλίστ, οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για το μεγάλο παιχνίδι, προσκαλώντας παράλληλα τους φιλάθλους στο γήπεδο για το σπουδαίο αυτό ματς.

Ο προπονητής του τυπικά γηπεδούχου Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, Στρατής Αλεξίου, επεσήμανε: «Ο τελικός κυπέλλου είναι πάντα μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Τόσο εμείς ως Διαγόρας, όσο και ο Αίγειρος, πρέπει να αποδείξουμε ότι όσα συνέβησαν στον αγώνα του πρωταθλήματος ήταν μια συγκυρία κακιάς στιγμής. Πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες, με υψηλούς στόχους, που μαζί με 2-3 ακόμα συλλόγους έχουν αναβαθμίσει το λεσβιακό ποδόσφαιρο, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στους φιλάθλους. Αγωνιστικά, αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα, αλλά έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά. Όσοι παίκτες κληθούν να παίξουν, είναι σίγουρο πως θα τιμήσουν τη φανέλα και την ιστορία του Διαγόρα.»

Από την πλευρά, ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ομάδας της Αγ. Παρασκευής, Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής, τόνισε: «Κοιτάμε με σοβαρότητα το θεσμό και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Μας λείπουν κάποια σημαντικά κομμάτια του παζλ αγωνιστικά, αλλά έχουμε βάθος ως ομάδα. Νικητής θα είναι ο πιο ικανός αύριο, αλλά και ο πιο τυχερός. Ελπίζω ότι θα είμαστε εμείς.»

Ο Διαγόρας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιώργου Τσομπανέλλη, αλλά και του Παναγιώτη Δελόλμα, ενώ απών θα είναι και ο Παναγιώτης Αλεξίου. Στον αντίποδα, από τον Αίγειρο Μυστεγνών λιγοστές πιθανότητες να αγωνιστεί συγκεντρώνει ο Στέλιος Καραδημητράκης, που δεν ακολούθησε το βασικό πρόγραμμα προπόνησης την τελευταία εβδομάδα. 

Ο προπονητής του Αίγειρου, Θοδωρής Παπαλόπουλος, δήλωσε στο "SL": «Είναι ένας τελικός κυπέλλου. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Εξάλλου είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας θα συμμετέχει σε ένα τέτοιο ματς. Είμαστε νεοφώτιστοι, πρωταγωνιστούμε τα τελευταία χρόνια και εφόσον το κατακτήσουμε θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος, αλλά κυρίως να μην έχουμε τα έκτροπα του μεταξύ μνας αγώνα στην Αγία Παρασκευή.»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Μυστεγνιωτών, Στρατής Μπότης, ανέφερε: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο για να συμπληρώσουμε την τροπαιοθήκη μας. Μας λείπει ένα τέτοιο τρόπαιο από τη συλλογή μας και είναι στόχος μας η κατάκτηση του θεσμού. Να γίνει ένα καλό ματς θέλω να ευχηθώ, να κερδίσει ο καλύτερος και αυτός θα είναι ο Αίγειρος.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey