Στις 15 του Μάρτη ο τελικός στη Μύρινα

02/03/2017 - 16:21 Τελευταία τροποποίηση στις 02/03/2017 - 16:43

Η ΕΠΣ Λέσβου προχώρησε στον ορισμό του τελικού Κυπέλλου μεταξύ των τροπαιούχων Λέσβου και Λήμνου, υπό την χρονική πίεση και της ΕΠΟ, που ζητά να γνωρίζει ως το τέλος Μαρτίου ποιοι θα δηλώσουν συμμετοχή στη συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Διαγόρας Αγίας Παρασκευής και Αργοναύτες θα μονομαχήσουν σε νοκ άουτ ματς, που θα διεξαχθεί στο γειτονικό νησί, για τον τίτλο του κυπελλούχου ΕΠΣΛ, αποκτώντας έτσι δικαίωμα συμμετοχής στη Β' Φάση της διοργάνωσης.

Ο αγώνας είχε αποφασιστεί βάσει προκήρυξης να διεξαχθεί φέτος στη Λήμνο και η ΕΠΣΛ προχώρησε στον ορισμό του την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στο Στάδιο Μύρινας, με ώρα έναρξης της σέντρας τις 15:30. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το συγκεκριμένο γήπεδο αποτελεί έδρα των Αργοναυτών στις επίσημες υποχρεώσεις τους, όμως είχε τη σύμφωνη γνώμη και του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής ως επιλογή για την έδρα του τελικού, διευκολύνοντας έτσι και την ίδια την ΕΠΣ Λέσβου.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, η συμμετοχή κάθε κυπελλούχου είναι προαιρετική. Ωστόσο, με βάση πληροφορίες του "SL", εφόσον ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο, είναι διατεθειμένος να λάβει μέρος κανονικά. Ας μην παραβλέπεται το γεγονός, πως ο νικητής του θεσμού κερδίζει αυτόματα και την άνοδό του στη Γ' Εθνική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey