Τιμά το θεσμό και την ιστορία του ο Διαγόρας!

20/03/2017 - 12:01 Τελευταία τροποποίηση στις 20/03/2017 - 12:11

Στην απόφαση να δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών προχώρησε η διοίκηση του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, παρά τις αντιξοότητες της εποχής οικονομικά και γνωρίζοντας, φυσικά, ότι το να λάβει μέρος στη συνέχεια του θεσμού μπορεί να τον καταπονήσει αγωνιστικά.

Οι άνθρωποι του Διαγόρα, σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου αλλά και το τρόπαιο του κυπελλούχου ΕΠΣ Λέσβου που κατέκτησαν στη Λήμνο, ενημέρωσαν με έγγραφό τους την Ένωση, κάνοντας λόγο για "καθήκον της ομάδας να εκπροσωπήσει το λεσβιακό ποδόσφαιρο στη διοργάνωση". Μια απόφαση, που αναμφίβολα τιμά τον Διαγόρα συνολικά.

Αναλυτικά: "Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΔΙΑΓΟΡΑ αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, παρότι γνωρίζουμε τις μεγάλες δυσκολίες (οικονομικές, αγωνιστικές), τη μεγάλη καταπόνηση  της ομάδας, διεκδικώντας παράλληλα το πρωτάθλημα.

Θεωρούμε καθήκον να εκπροσωπήσουμε την ένωσή μας και το λεσβιακό ποδόσφαιρο, με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή μας και των παικτών μας. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε, όπως έως τώρα, τη στήριξη της ΕΠΣ Λέσβου." 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey