Με στόχο την πρόκριση στη Σύρο

05/04/2017 - 11:14 Τελευταία τροποποίηση στις 05/04/2017 - 11:22

Στην Άνω Σύρο βρίσκεται ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, που στις 12:30 θα ξεκινήσει τη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Αντίπαλος του ο ΑΟ Σύρου, που έχει εξασφαλίσει και τον τίτλο του πρωταθλητή στην ΕΠΣ Κυκλάδων, κάνοντας ήδη τα σχέδιά του για τη νέα περίοδο, που θα τον βρει στη Γ' Εθνική για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.

Ο κυπελλούχος ΕΠΣ Λέσβου ταξίδεψε με στόχο την πρόκριση, αφού με βάση το πρόγραμμα, εάν τα καταφέρει θα υποδεχθεί στη συνέχεια το Κερατσίνι στην έδρα της Αγίας Παρασκευής. Ο Γιώργος Σπάρταλης και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν, ωστόσο γνωρίζουν καλά πως απέναντί τους θα βρεθεί μια ομάδα διψασμένη για διακρίσεις, που είναι άκρως επικίνδυνη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12:30 στο Γήπεδο Άνω Σύρου. Διαιτητής ορίστηκε ο Βλάχος από την Ανατολική Αττική, με βοηθούς τον Καλλή του ίδιου Συνδέσμου και τον Βασιλάκη από την Αθήνα. 

Στο παρακάτω LIVE θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως την περιγράφουν οι συνάδελφοι από το sportcyclades.gr. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey