Κανονικά στην κλήρωση Αιολικός και Διαγόρας!

17/08/2017 - 13:58 Τελευταία τροποποίηση στις 17/08/2017 - 14:20

Πολύ κακό για το τίποτα, τελικά, για ακόμα μία φορά εντός της ΕΠΟ, που συνεχίζει να "τσαλαβουτά" μεταξύ διοργανώσεων που καταργούνται, επιστρέφουν και καταργούνται ξανά. Ο λόγος για το Κύπελλο Γ' Εθνικής, που μετά από απουσία ενός έτους, επέστρεψε πέρυσι, για να σταματήσει εκ νέου φέτος.

Τις προηγούμενες ημέρες η ΕΠΟ είχε στείλει έγγραφο προς τις Ενώσεις όλης της χώρας, ότι οι εκπρόσωποι τους στη Γ' Εθνική θα συμμετείχαν φέτος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, μπαίνοντας σε κλήρωση στη Β' Φάση της διοργάνωσης, μαζί με τους κυπελλούχους των Ενώσεων, που θα προέκυπταν μέσα από τις τοπικές διοργανώσεις.

Όμως, με νέο της έγγραφο η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία άλλαξε πάλι την απόφασή της. Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται, οι ομάδες που εκπροσωπούν τις Ενώσεις τους στη Γ' Εθνική θα παίξουν κανονικά στις Α' Φάσεις των κυπέλλων της περιοχής τους, όπως δηλαδή συνέβαινε ανέκαθεν όσο δεν υπήρχε Κύπελλο Γ' Εθνικής. Το οξύμωρο είναι ότι μερικές Ενώσεις έχουν ήδη πραγματοποιήσει κληρώσεις, κάτι που αλλάζει τον προγραμματισμό τους. Στην ΕΠΣ Λέσβου, η κλήρωση του Κυπέλλου έχει οριστεί για τις 28 Αυγούστου.

Συνολικά, όπως ανακοινώθηκε, δήλωσαν συμμετοχή 22 ομάδες. Με βάση την προκήρυξη, το φετινό σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει νοκ άουτ αγώνες. Aπό τα ζευγάρια που θα προκύψουν, γηπεδούχος ορίζεται η ομάδα που αγωνίζεται στη χαμηλότερη κατηγορία. Αν πάλι, κληρωθούν μεταξύ τους ομάδες από την ίδια κατηγορία, τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα εκείνης που βγήκε πρώτη από την κληρωτίδα.

Αναλυτικά, οι ομάδες που θα παίξουν φέτος στο Κύπελλο Λέσβου. Πρόκειται για τις 2 ομάδες της Γ' Εθνικής, όλες της Α' ΕΠΣ Λέσβου η συμμετοχή των οποίων είναι υποχρεωτική και μόλις 7 της Β' ΕΠΣ Λέσβου:

Αιολικός
Διαγόρας Αγίας Παρασκευής
Αρίων Μήθυμνας
Ανδρονικάς Παρακοίλων
Αχιλλέας Πέτρας
Μεσότοπος
Αιγέας Πλωμαρίου
Πολιχνίτος
Αετός Λουτρών
Όλυμπος Αγιάσου
Οδυσσέας Ελύτης
Κεραυνός Αφάλωνα
Αναγέννηση Γέρας
Αίγειρος Μυστεγνών
Ατρόμητος Ανεμώτιας
Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους
Ορφέας Κεραμειών
Αρίων Παλαιοκήπου
Προοδευτική Σκ. Καλλονής
Φίλια
Απόλλων Δαφίων
Ταξιάρχης Μανταμάδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey